Kapsztad Napisano 29 Stycznia 2015 #266848 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Witam Wchodzę dziś na steam i wyskakuje mi że dostałem ba na za chaty w tych grach cs condison zero deleted sens jakoś tak i w ricoched W 1 grze mam 60min a w drugiej nawet sekundy Co mam zrobić? Był bym wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2015 #266850 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Odpaliłeś się najwyraźniej VAC wykrył i zbanował , możesz pisać na support do nich w tej sprawie i ewentualnie ich pytać może powiedzą Ci coś więcej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2015 #268647 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Czytałem dzisiaj o tym. U nich nie ma odwołania bana od VAC, kup nowego steam jeśli chcesz grać w 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapsztad Napisano 2 Lutego 2015 Autor #268976 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 OK dzięki proszę o zamkniecie bo i tak chyba nie tu napisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2015 #269562 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi