Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2015 #266755 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Twój nick podczas gry:nieplacz Godzina, data zdarzenia:5min temu Mapa:inferno STEAM_ID / IP:STEAM_2:0:762106903 Uzasadnienie normalnie sobie gralem poszedlem po chrupki przychodze a tu ban mamy hltv admin banujący siedział na specu może demko ma a jak nie to hltv jest niech rozpisze moje wh off/on beka [AMXBans] Reason: 'wh off/on ' :acute: [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: STEAM_2:0:762106903 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 29 Stycznia 2015 #266758 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Zapraszam admina @Portowiec do przedstawienia dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2015 #266761 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Dodam tylko że admin ma na to 24h więc proszę czekać cierpliwie , w razie jak admin nie przedstawi dowodu ty dostaniesz ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2015 #266765 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 spoko czy można prosić o unbana na czas rozpatrzenia tematu a jak nie to poczekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Portowiec Napisano 29 Stycznia 2015 #266768 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 dzisiaj juz nie mam czasu rozpisywac demka ale jutro demko ropisze i mozna dalej dzialac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Portowiec Napisano 29 Stycznia 2015 #266851 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Jednak mialem jeszcze czas rozpisac demko dzisiaj 03:17 z nozem wbiega na drogi srodek i jest zabardzo pewien ze tam ich nie ma gdy tylko tt wychodzi pochylnia leci tam i lutuje mu głowe 05:07 dostaje flesza i bez problemow trafia 2 glowy 09:36 idzie w stroe biblioteki i nagle wraca bo "słyszy" ze w domku sa tt 09:48 tu juz wyłaczył wh ale z poprzedniej akcji wiedzial gdzuie stoi tt i wlasnie dokladnie tma zaczyna skanowac 11:47 wraca z malego na duzy na laczyniku wyczekuje patrzac sie na naszego respa tt a gdy on wyzówa sie prezd karton ma juz nacelowane na jego glowe 13:50 zauwazył ze w domku jest paru tt zeby nikt nie mial podejrzen podrzedł blizej i popatrzyl na zeli cofnol sie wyłaczyl wh i zaczlo skanowac dokladnie w te miejsce gdzie byli przeciwnicy przed off wh 16:40 chce rzucac fb na gniazdo ale gdy tylko zauwaza ze tt sie wychylz rezygnuje z fb i bierze m4 i lutuje tt glowe Starałem sie szczególo opisac demko dziekuje mysle ze udowodnilem moich racji tutaj link do demka : http://hltv.1shot1kill.eu/srv23583/HLTV-1501292105-de_inferno.dem.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2015 #266853 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Ok wszystko ładnie elegancko ale jeszcze bym poprosił o link do rozpisanego demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Portowiec Napisano 29 Stycznia 2015 #266861 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 A jaki link do rozpisanego demka ? ;D jak bys mi wytłumaczył to by bylo ok przeciez demko jest rozpisane ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2015 #266890 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Ja niestety demka nie obejrzę bo mam rozwalone słuchawki , działała jedna słuchawka teraz żadna do czasu kupna nowych słuchawek nie obejrzę żadnego demka . EDIT: Znalazłem jakieś słuchawki tez działa jedna słuchawka ale powinienem dać radę sprawdzić demko , odezwę się gdy obejrzę demko . EDIT #2 : Obejrzałem demko i rozpiskę daje poniżej: 03:17 z nozem wbiega na drogi srodek i jest zabardzo pewien ze tam ich nie ma gdy tylko tt wychodzi pochylnia leci tam i lutuje mu głowe - wbiega na pewniaka dlatego że wyskakiwał z żaluzji jego gracz z drużny , a co do pochylni to słychać wyraźnie dobiegające strzały . - B 05:07 dostaje flesza i bez problemow trafia 2 glowy - flesh wpada z nim więc nie oślepiło go całkowicie i mógł bez problemu trafić głowę ale tej akcji nie powinniśmy brać pod uwagę bo na demkach z hltv nie widzi się fleshy ani smoke - B 09:36 idzie w stroe biblioteki i nagle wraca bo "słyszy" ze w domku sa tt 09:48 tu juz wyłaczył wh ale z poprzedniej akcji wiedzial gdzuie stoi tt i wlasnie dokladnie tma zaczyna skanowac - wy raźnie słychać tupanie na dywanach a skanował bo skanuje się tam standardowo gdy słyszy się odgłosy tupania na dywanach z resztą w trakcie strzelania włączyłem wolną kamerę i nie było nawet nam żadnego TT którego mógł zabić ponieważ zrobił to już jego kolega z teamu - B 11:47 wraca z malego na duzy na laczyniku wyczekuje patrzac sie na naszego respa tt a gdy on wyzówa sie prezd karton ma juz nacelowane na jego glowe - to jest moim zdaniem standardowe zachowanie gracza patrzy pierw drzwi czy nikt tam nie stoi np z awp wyczekując na przeciwników z małego bsa , ta akcje każdy może zinterpretować inaczej , +/- B 13:50 zauwazył ze w domku jest paru tt zeby nikt nie mial podejrzen podrzedł blizej i popatrzyl na zeli cofnol sie wyłaczyl wh i zaczlo skanowac dokladnie w te miejsce gdzie byli przeciwnicy przed off wh - ta akcja mnie zaciekawiła ale jak przyjrzymy się uważniej wcześniejszym ruchom gracza widać jak wyczekuje nasłuchując z której strony wychodzą przeciwnicy ale widać również jak rozgląda się po ścianach , ale to skanowanie było naprawdę troszkę dziwne dlatego akcja +B 16:40 chce rzucac fb na gniazdo ale gdy tylko zauwaza ze tt sie wychylz rezygnuje z fb i bierze m4 i lutuje tt glowe - ta akcja jak najbardziej zasługuję na +B w momencie gdy wychyla się TT on chowa FB i zmienia na m4 Poza tymi akcjami na demku widać jak gracz bardzo dużo rozgląda się po ścianach tak jak by włączał wh w celach rozpoznawczych i gdy już obczai co i jak wtedy wyłącza , słyszy strzały etc i znowu włącza żeby upewnić się czy idą i potem znowu off i tak wychodzi na to że przy robieniu screenów jest czysty . Mogę się mylić ale jeżeli chodzi na dzień dzisiejszy to gracz się odpala i ban został dodany słusznie . Czekam na rozpiskę innych członków UBT . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 #266958 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Widać jak sie znasz na rozpisywaniu skoro nawet dobrych słuchawek nie masz a co do rozglądania po ścianach to będę się dalej rozglądał bo mam małe sensitivity i jest mi trudno jednym ruchem obrócić się w dane miejsce musze kilka razy ruszyć myszką demko jest czyste tak jak ja a te akcje z tyłka wyciągnięte mam nadzieję że ktoś ogarnięty da ostateczny werdykt 13:50 szkoda że wtedy awp nie miałem bym ci pokazał skany w domku ale już mniejsza z tym normalna akcja beka -b 16:40 Może i to wyglądało na lekko spalone ale ct wchodził na poche pomyślałem że może zeskoczyć za nim więc przygotowałem się prosta akcja -b Nie ma żadnej akcji +b wiec pozdro admin 7 postów daje bany za jakieś widzimisie nice może złóż podanie do unban team bo to ci najlepiej wychodzi jak widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 #266979 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Nie wiem dlaczego ale twoje demko ma 70 kb i trwa 7 sekund nie wiem czy tylko tak u mnie ale z tego to na pewno ci nie rozpiszę a tu daje zdj http://www27.zippyshare.com/v/7yebTUP2/file.html @@Edit daje rozpiskę 03:17 z nozem wbiega na drogi srodek i jest zabardzo pewien ze tam ich nie ma gdy tylko tt wychodzi pochylnia leci tam i lutuje mu głowe -- słyszał swoim kolegów i widział na radarze a co do pochylni to jeden z CT strzelał do niego to wiedział że juz tam jest - 05:07 dostaje flesza i bez problemow trafia 2 glowy -- jak to Richard określił dostał flesza za sobą a wtedy widzisz wszystko tylko trochę masz flesza - 09:36 idzie w stroe biblioteki i nagle wraca bo "słyszy" ze w domku sa tt -- Dobre ma słuchawki a też gościu w zelkach strzelał i było wiadomo że ktoś jest na żelkach +/- 09:48 tu juz wyłaczył wh ale z poprzedniej akcji wiedzial gdzuie stoi tt i wlasnie dokladnie tma zaczyna skanowac -- Tu nie powiem trochę spalił akcję bo poszedł do żelek a jak wracał zatrzymał się i skanował dywany + 11:47 wraca z malego na duzy na laczyniku wyczekuje patrzac sie na naszego respa tt a gdy on wyzówa sie prezd karton ma juz nacelowane na jego glowe-- Richard ma rację jak ktoś wraca to zawsze się luka biblotekę , tylko że od razu na Heda trafił -/+ 13:50 zauwazył ze w domku jest paru tt zeby nikt nie mial podejrzen podrzedł blizej i popatrzyl na zeli cofnol sie wyłaczyl wh i zaczlo skanowac dokladnie w te miejsce gdzie byli przeciwnicy przed off wh-- Skany prosto w TT też spalona akcja bo wiedział gdzie dokładnie jest + 14:11 - Zauważyłem że typek od razu mierzy w heda ta akcja również jest spalona + 16:40 chce rzucac fb na gniazdo ale gdy tylko zauwaza ze tt sie wychylz rezygnuje z fb i bierze m4 i lutuje tt glowe -- Spalona akcja nie powiem od razu jak koleś w tt podchodzi to ten bierze M4 + Moim zdaniem to też uważam że gracz odpala wh i offa także moim zdaniem zasłusuje na bana . Ale czekamy na rozpiskę innych z UBT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Portowiec Napisano 30 Stycznia 2015 #266983 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 pomylilem linki do demka http://hltv.1shot1kill.eu/srv23583/HLTV-1501292039-de_inferno.dem.zip te jest dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 #267061 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Widać jak sie znasz na rozpisywaniu skoro nawet dobrych słuchawek nie masz a co do rozglądania po ścianach to będę się dalej rozglądał bo mam małe sensitivity i jest mi trudno jednym ruchem obrócić się w dane miejsce musze kilka razy ruszyć myszką demko jest czyste tak jak ja a te akcje z tyłka wyciągnięte mam nadzieję że ktoś ogarnięty da ostateczny werdykt 13:50 szkoda że wtedy awp nie miałem bym ci pokazał skany w domku ale już mniejsza z tym normalna akcja beka -b 16:40 Może i to wyglądało na lekko spalone ale ct wchodził na poche pomyślałem że może zeskoczyć za nim więc przygotowałem się prosta akcja -b Nie ma żadnej akcji +b wiec pozdro admin 7 postów daje bany za jakieś widzimisie nice może złóż podanie do unban team bo to ci najlepiej wychodzi jak widać Widać jak ty się kolego znasz , tak jak masz w powodzie bana Wh On/off i ja się z tym zgadzam admin słusznie Cię zbanował . pomylilem linki do demka http://hltv.1shot1kill.eu/srv23583/HLTV-1501292039-de_inferno.dem.zip te jest dobre Nie ma sprawy już doszliśmy do tego sami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 #267280 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Nie będę się rozpisywał bo wszystko zostało rozpisane ban słuszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 #267281 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 #267296 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Temat otwieram ponownie , być może reszta UBT ma inne zdanie o demku zapraszamy do wypowiedzi reszty członków UBT czas do 21:11 . EDIT: Czas minął brak rozpiski przez innych członków UBT, gracz nie otrzymuje UB na podstawie rozpisanych demek przez : @Portowiec , @Richard oraz s0. ## pixel. Ban jak najbardziej słuszny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi