Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2015 #266486 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. No chyba sobie kpicie mam w dupei bana ale nikt kurwa nikt nie bedzie mnie nazywal jebanym oszustem!!!!! Ja pierdole......... co za zjebany serw myślałem że gorzej być nie może,że przeprosicie za robienei jebanych banów co dzień ale nie jeszcze mnie od oszustów wyzywać szczyt chamstwa kurwa dowidzenia!!! a ten film pokazuje jakie z was chuje 1 ban : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 29 Stycznia 2015 #266488 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Żegnamy Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 29 Stycznia 2015 #266489 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Only DD2" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi