Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2015 #266455 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Witam. Niedawno temu chciałem wejśc na server, bo długiej przerwie i wywaliło mi bana za 'knife script'. Myslałem, że to jakiś błąd to połaczyłem się z innym serverem i grałem, bo tu wejśc nie mogłem. A dzisiaj znowu... to samo. Steam : STEAM_0:1:3073213 Da jakoś to obejść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2015 #266462 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Twój SID jest czysty w bansie podaj ip a najlepiej wycinek z konsoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2015 #266465 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Ins4n3 ' [AMXBans] Reason : ' Knife Script ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 3073213 ' [AMXBans] Your IP : ' 37.31.118.241 ' [AMXBans] =============================================== Sasiu dolaczyl Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. I tak non stop gdy chce wejsc na jakikolwiek server z multi-head.pl od jakiegos czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2015 #266467 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 No jest ban i na SID i na ip więc to napewno jest twój ban bo SID jest twój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2015 #266469 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 No tak, ale niby za co ? Gralem tutaj kiedys - wszystko było ok. Wrocilem po przerwie i wywala mi jakis knife script ( o dziwo tylko tutaj ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2015 #266473 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Plugin wykrył że oszukujesz i tyle jak chcesz ub możesz zrobić 100 reklam sieci własnoręcznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2015 #266481 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Aha . Teraz nawet na youtube sobie wpisalem 'knife script', bo nie wiedzialem co to. Ok to nic tak tylko zapytalem.. myslalem, ze to jakis blad u Was, ale widze.. ze to gdzies u mnie. Nie bede robil reklam, bo szkoda mi czasu na rejestrowanie sie by pograc pare godzin . Dzieki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 29 Stycznia 2015 #266483 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 W takim razie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 29 Stycznia 2015 #266484 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi