Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2015 #266433 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Nick: Wal Magistra Wiek: 19 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Duże, posiadałem nawet Forum Supporta na jednej sieci 2x Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego Ty: Jestem codziennie na codzie, już dziś jest podszywka pod admina Kozaczek, ale koleś uciekł, bo groziłem mu, że zgłoszę go na forum. Gracze stawiają miny przy bsach i grać się nie da(CZEKAM, AŻ ADMINISTRACJA NAPRAWI BUGI). Fajny CoD, mimo bugów są stali gracze, a czity latają. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4h Kontakt:STEAM: Wal Magistra, PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2015 #266438 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Jestem za : +Steam +Wiek +Doświadczenie +Amx +Godzinki +Pomocny Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2015 #266443 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Jestem za : +Steam +Wiek +Doświadczenie +Amx +Godzinki +Pomocny Powodzenia również ZA Myślę że da sobie rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 29 Stycznia 2015 #266682 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Jestem na tak NIe mam co pisać bo wszystkie powody są wyżej wymienione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 #267350 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Ja jestem na Nie , zbyt dużo narzekasz i płaczesz na administracje sieci więc po co CI tutaj admin , nie jesteś cierpliwy , praktycznie 0 zgłoszeń na U@ jak jestem na serwerze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2015 #267647 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Jak gram często widzę na u@ jak zgłaszasz innych czasami nie słusznie ale Jestem jak najbardziej na tak jest mało adminów przyda się pomoc .Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 3 Lutego 2015 #269114 Administrator Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Dam Ci szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 3 Lutego 2015 #269115 Administrator Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362089 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o admina Paintball" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi