Galaxy Napisano 28 Stycznia 2015 #266348 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Nick: Galaxy Wiek:25 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem juz wczesniej admina na tym serwerze ale po zmianie hostingu go utraciłem nie wiem z jakich przyczyn dlatego składam podanie ponownie.A ogolnie to byłem adminem na kilku serwerowniach, mialem swoj serwer ktory upadł bo nie mialem az tyle czasu poswiecic na moderowanie go. Kazdy h@ wie o co mi chodzi. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Gram codniennie na serwerze i uwiezcie mi ze nie da sie czasem grac bo jest tylu aimerow. A pozatym mysle ze pomoc mile widziana . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 godziny Kontakt: 50204182, Steam "lukaszenkaa" Link do GT http://www.gametracker.com/player/Galaxy/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2015 #266355 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Tak +Wiek +AMXX +Steam +Dowiadczenie -Nie widzę cię często -Link do GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2015 #266356 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Jestem na NIE : - nie widze Cie w ogole na serwerze - nie podales linku do GT Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@CrazyKills@ Napisano 29 Stycznia 2015 #266580 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Jestem na Tak : +amx +wiek +często na serwerze +ogarnięty +zgłasza na u@ Przestańcie pisać że jest tylu aimerów że się nie da grać ,poświęcam dużo czasu na serwer i nie ma aż tylu aimerów,po prostu napisz że pomoc mile widziana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 29 Stycznia 2015 #266582 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 NA tak wiek gt Oraz inne powody podane są wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2015 #266650 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi