Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2015 #266326 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Twój nick podczas gry: empty Godzina, data zdarzenia:23:40 Mapa: ODD2 #1 STEAM_ID / IP: czyt. nizej Uzasadnienie: dobry wieczor . [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : empty [AMXBans] Powod : ' aktywny ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 2397723 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 37.248.254.77 ' [AMXBans] =============================================== NIE WIEM O CO CHODZI ? <_-_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2015 #266341 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Trafiasz na zbanowane IP niestety Na tym IP: 37.152.18.163 są 2 aktywne bany na tym IP : 37.248.254.77 są 3 aktywne bany Ostatni ban na Twój nick SID oraz iP był 26.01.2015r http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=39905 I z tego co widzę to na tym nicku jest w ciul i jeszcze więcej aktywnych banów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2015 #266452 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Jeśli chodzi o IP, spoko, przeżyję. Nick? Nie zmienię. Pozostaje kwestia STEAM_ID, które w amxbans ma status "aktywny" a mój STEAM jest czysty, nigdy nie dostałem na nim bana u Was. Na szczęście IP zmienia się średnio raz, dwa razy dziennie (to nic, że trafia mi się ciąg cyfr, które mają bana ), kiedy ja jestem w pracy. Co możemy z tym zrobić? Przecież nie zmienię operatora sieci, bo jakieś niedorozwinięte dzieci dostają bany na NON-STEAM-ach. Mając konto STEAM powinienem czuć się troszkę bardziej komfortowo i nie martwić się o bany dane przez pomyłkę, komuś innemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2015 #266568 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Musisz czekać na zmianę IP co do nicku możesz mieć przez niego problemy z banami jak zobaczą ile banów jest na nick możesz wyrwać kolejnego bana . Decyzja należy do Ciebie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2015 #266679 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Nadal pozostaje zbanowane S-ID. Nie chce nabijac postow. Licze na Wasz profesjonalizm. Do zobaczenia w celowniku. empty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2015 #266780 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Jeżeli SID jest taki sam to musisz pobrać csa z innego źródła , przed instalacją nowego csa odinstaluj oraz usuń wszystkie pliki związane z csem wyczyść rejestr i dopiero zainstaluj nowego csa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 29 Stycznia 2015 #266812 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Daj znać czy pomogło to co @Richard napisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 #266924 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Jeżeli pomogło poproszę o PW . Temat zamykam w razie problemów zapraszam z nowym tematem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 #266925 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi