Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2015 #266143 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Nick : i See You ; D Wiek: Za miesiąc 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Adminem byłem 2 razy i to w miare dawno temu ponieważ miałem przerwe w cs ale jakieś pojęcie o tym mam Znajomość AMXX (W skali 1-10):6-8 Ale poznaje się coraz bardziej Staż w CS-sie: 4-5 lat Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty:Ponieważ uważam że byłbym dobry w sprawowaniu tej funkcji, Chce takze pomóc w pilnowaniu go gdyż są czesto tak zwani "cziterzy" którzy psóją całą gre . myślę że pomoge także w rozwoju servera i gdybym dostał szansę to NIE ZAWIÓDŁ BYM WAS Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:minimum 1h dziennie Kontakt:52766233 Link do GameTracker'a: -- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 28 Stycznia 2015 #266148 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Mała ilość spędzonych godzin na serwerze, konto pod podanie + pierwszy raz widziany na serwerze 25 stycznia 2015. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 28 Stycznia 2015 #266149 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi