AS Oskar Drobny Napisano 2 Marca 2016 #404725 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Twój nick podczas gry:Regi$ Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP:80.72.33.58:27275 Uzasadnienie:To było tak ... Grałem sobie na jednym z moich kony i nagle weszłem na inne nowe które dopiero stworzyłem inspiracją było R3gi$ admin ale żeby nie chcąc się podszywać zmieniłem troche nick a jak sobie grałem z 5 min to mnie zbanował za podszywanie i d pernamętnego. Nwm czy to o to chodziło bo coś jakiś koleś pisał że znowu ty no nie i wgl więc chyba ktoś wcześniej się na niego podszywał. Chciałbym zostać odbanowany bo to jest fajny serwer i opłaca się na nim grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 2 Marca 2016 #404729 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Miałeś podobny nick (nie mial taki sam) i w ogóle, więc nie dziwię się, że admin dodał Ci bana, aczkolwiek, moim zdaniem ban permanentny przesadzony w tej sprawie. Zostanie za pewne skrócony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AS Oskar Drobny Napisano 2 Marca 2016 Autor #404730 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Dobrze dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AS Oskar Drobny Napisano 2 Marca 2016 Autor #404732 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 A mógłbym się dowiedzieć kiedy bendzie to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 2 Marca 2016 #404736 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Skracam bana do tygodnia, a ty pamiętaj, żeby się więcej nie podszywać pod admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 2 Marca 2016 #404737 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi