think! Napisano 27 Stycznia 2015 #265554 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Witam, przed upadkiem serwera, tzn. na poprzednim hostingu na serwerze funkcjonowała zarówno nominacja map jak i recentmaps - tj. blokada nominacji i wyboru mapy granej ostatnio (w ciągu załóżmy 5 ostatnich). Były to funkcje bardzo przydatne. Teraz niestety ciągle gramy te same mapy. Nie ma ani możliwości nominacji ani blokady, by nie grać w coś, co było 3 mapy temu. Proszę o ponowne wgranie pluginu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 27 Stycznia 2015 #265584 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Bardzo dobry pomysł i popieram kolegę wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2015 #265622 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Popieram ten pomysł, ale.. Był temat z tym i jak zawsze "jest w trakcie prac". A nie dzieje się nic. @think! od crashu początkiem listopada do teraz? Taa.. jak w sejmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think! Napisano 27 Stycznia 2015 Autor #265625 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Kawasaki, Może byli zapracowani, dlatego przypominam. Przecież wszystkim nam zależy na dobru serwera i by grało się przyjemnie ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 27 Stycznia 2015 #265656 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 ja o tym truje juz bardzo dlugo ale podobno obciaza to zabardzo serwer lub nie dziala ... wiec watpie czy bedzie to wgrane bo ja rowniez mam dosc grania ciagle eldorado lub westa bądz assaulta.... nominacja map jest bardzo przydatna i popieram jak najbardziej ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think! Napisano 28 Stycznia 2015 Autor #265992 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Na większości serwerów jest nominacja map, więc chyba niemożliwe, by tak straszliwie obciążało to serwer. PS> wczoraj grałem na cod 200 prawie cały dzień, nawet raz w wyborze map nie pojawiło się przykładowo: cs_office, cs_italy, de_train, de_tuscan Ciągle gramy te same mapy, bo tylko mały zasób jest wrzucany do głosowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 28 Stycznia 2015 #266031 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 wiem kolego to jest dobijajace... ogolnie z mapami cos by sie przydalo zrobic ale juz pisalem i mowilem to nie raz... temat z mapami tez otwieralem ale widocznie nie jest na tyle istotny zeby sie tym zajac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 31 Stycznia 2015 #267768 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Faktycznie stanowi to problem postaram sie to dodać jak najszybciej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 31 Stycznia 2015 #267770 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi