Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2015 #265287 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Proponuje pobawić się w rozwinięcie pseudonimu-nicku z gry . Napisać króciutko skąd taka nazwa się wzięła.. + Proponuje dodać skale ocen od 1 do 10 , a były by dwie za Nick z gry i Pseudonim codzienne... Np. Nick: 7/10 Pseudonim 5/10 Osoby piszące niżej oceniają osobę wyżej ;p Okej ja zacznę .. Nick w grze: JMZŻ- Jeden Moment Z Życia , A pseudonim na codzień to : Oczy ?Te pseudonim mam już od dawna , gdy kiedyś stałem na bramce , a uwielbiałem to ;p widziałem wszystkie piłki i większość broniłem stąd nazwali mnie oczy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2015 #265326 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Nick: 7/10 Ksywka: 8/10 (bekowa ) Nick w grze: MaHir - Wziął się stąd że rysując graffiti "MaNiek" pomyliłem się i narysowałem "MaHi" no i dodałem "r" i tak zostało Ksywka na codzień: MaNiEk - od imienia "Mariusz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 27 Stycznia 2015 #265379 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 7/10 przypomina fryzjera mi a ksywka to 6/10 przypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 28 Stycznia 2015 #266128 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Nick w grze : heaVeN. K. heaVeN (Niebiański) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef wszystkich szefow Napisano 12 Lutego 2015 #159403 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 a bo bylem zawsze szefem grupy na wf i mowili na mnie szefcio :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2015 #276916 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Ksywka, 8/10 Nick w grze moj :OJCIEC CHRZESTNY. Wział sie stad ze obejrzalem film "ojciec chrzestny" jest to film o włoskiej mafi (3 czesci filmu. Horaco polecam) i bardzo mi sie ten film spodobał. "Ojciec chrzestny" oznaczał wyraz szacunku. Ksywka: ELIK poniewaz mam na imie Eliasz (piekne imie czyż nie?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KosiCO Napisano 13 Marca 2015 #289342 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Imie nietypowe stad 8/10 a ojca chrzestnego nie oglądałem wiec nie oceniam Nick Kosi?Co jeżeli ktos siedzi w tematyce rapu/hip-hopu to kosiego z jwp nie trzeba przedstawiać typowy rozkur...wiator wiec nick sie wzioł z zajawy na JWP/BC. ksywe w zyciu codziennym mam kicaj ? ( dlaczego co i jak to nie mam pojęcia od 2 klasy pod tak zostało ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi