Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ODRZUCONE</span> Podanie O Admina ODD2

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: ' skN..

Doświadczenie (w byciu adminem): prowadzilem pare serwerow w 1.6 . teraz w cs;go pomagam ogarnac serwer koledze (jakos to nam wychodzi) ;) Ogolnie powiniem dam rade ;)

Znajomość AMXX (W skali 1-10): Jakos z 6 :) A tak serio to w razie problemów wujek google zawsze da rade ... ;)

Staż w CS-sie: 4 lata w 1.6 . Troche czasu w CS;S i teraz jakies pare miesiecy w CS:GO

Steam / NonSteam: Steam

Dlaczego Ty:Poniewaz duzo czasu spedzam na serwerze w momencie kiedy nie ma zadnch adminow a serwer zaczynaja opanowywac dzieci trolingu i innych zabaw ktore moim zdaniem nie powinnym odbywac sie na tak licznym serwerze. Po 2 cele mapy i rozne inne podstawu kultury osobistej w e-sporcie ktorych duza ilosc osob nie umie pojac lub nie zna zasad jej funkcjonowania.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w tygodniu ok.4-7 godzin . a w week duzo duzo duzo wiecej :)

Kontakt: wystarczy pw. jestem dosyc czesto.

GT : http://www.gametracker.com/player/%60%20skN../91.185.185.20:28075

Napisano

pare razy widzialem ogolnie kultura jest a reszte chyba da sie ogarnac z pomoca google lub pytajac innych adminow. jestem na TAK :)

Napisano

konto pod podanie what?? ja jestem na tak, widać go gra nawet i nawet dobry jest hehe ale pamiętaj że zakładając konto musisz się przywitać z użytkownikami forum ,popisać troche postów no dać się poznać bo na serwerze juz sie znamy coś tam tyle ode mnie powtórze że na TAK

• 2 weeks later...
Gość Guest
Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***
podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Administracja Multi-Head.pl.

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...