Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2015 #264766 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Witam, chciałbym się odwołać od bana, ponieważ jakiś non-steam najprawdopodobniej ma takie samo ip jak ja. Gram na steam od paru lat i nigdy bana nie dostałem a tu nagle... Na serwerze gram pare dni i ani razu nie dostałem bana. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'aktywny na ip' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:49338438' [AMXBans] Your IP: '83.238.94.247' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2015 #264794 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Na tym IP jest 5 aktywnych banów więc nic dziwnego że dostałeś kolejnego . Jeżeli nie ty grałeś pod tymi nickami to zmiana iP powinna pomóc. Zrestartuj router jeżeli to nie pomoże musisz zadzwonić do operatora i poprosić o zmianę IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2015 #264797 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi