Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 #264404 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Witam przed chwila dostałem bana niby za to że cytuje $iwy " non stop bugujesz TELEPORT. " a co do czego 1 raz mi się zdarzyło i poprosiłem admina by mnie slapnol bym się odblokował a on mi bana dał. A napisał non stop buguje a to tylko 1. Czekam na szybkie UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 #264411 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Zapraszamy admina $iwy o wyjaśnienie sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy` Napisano 25 Stycznia 2015 #264417 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Pchelk@ Prosze Cie nie kłam. Gdyby tak nie było to bym tak nie napisał, proste. Mówisz że raz? 1x Resp TT " i to sam Cie zabiłem" 2x przy tych dwóch okienkach na mapie westwood. Więc nie wiem po co te kłamstwa. A co do tego że niby pisałeś na u@ to powiem Tobie że jesteś takim kłamcą że szok.. Dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 #264447 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Nie chce nic mówić ale łżesz jak pi**, ze tak powiem jak kilka razy to powiedz dokładnie jakie bo ja sobie nie przypominam, gdzie niby???... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 #264448 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Ban minął możesz wracać do gry , następnym razem bardziej uważaj . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 #264449 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi