Kreatywny Napisano 25 Stycznia 2015 #264370 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Czy można zmieniać Nicki ? Zauważyłem że Admin NIU zmienia sobie nicki . Oto nicki : NIU NJU N1U I ostatnio zauważyłem nick : NJU' To chyba sie nazywa Bugowanie NICKU ?? Gdy ja chciałem zmienić nick to powiadomiono mnie że nie można Jak to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 25 Stycznia 2015 #264372 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 moim zdaniem nie powinien zmieniac nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 25 Stycznia 2015 #264387 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 ja osobiscie tez czasami zmieniam nick, gracze znaja juz nas wiec zeby poogladac podejrzanego zmieniam nick i pacze,pacze az zobacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 25 Stycznia 2015 #264414 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Admin powinien mieć jeden nick, a nie kilka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 27 Stycznia 2015 #265700 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 moze wkoncu jakas decyzja w tej sprawie ?? bo sam jestem ciekawy.. widze ze nikt sie nie wypowie na ten temat heh jak dla mnie zmiana nickow bez zgody innych nie powinna miec miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 31 Stycznia 2015 #267776 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Zgodzę się z wami admin nie powinien zmieniać nicku kiedy mu się to tylko podoba i grac na taki nicku na jakim ma ochotę mimo to ze są podobne .Z adminem porozmawiam, jeśli sytuacja się powtórzy zostanie on ukarany punktem ostrzeżenia lub nawet wydalony z funkcji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 31 Stycznia 2015 #267780 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi