Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 #264250 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Twój nick podczas gry: Carooo;* Godzina, data zdarzenia: Mapa: dzis 12:15 okolo STEAM_ID / IP: Uzasadnienie:nie mam ssow na dysku. Nie pouczajcie gdzie je mam bo przerobilam wiecej sposobow niz jest w waszym poradniku i ich po prostu nie mam. Potrzebuje dowodu od admina banujacego na to,ze wszystkie 5 zdjec zostaly zrobione. Daje tyle samo czasu ile ja mam na wstawienie ssow, pozniej mykam na serwer. Bajo [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na Multi-Head.pl' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:557619893' [AMXBans] Your IP: 83.6.104.112 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 #264262 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Screeny robią się automatycznie, więc musisz je mieć. Kieruj się tym poradnikiem: http://multi-head.pl...zie-je-znaleźć/ Przypominam, że na wrzucenie screenów masz czas 24h od momentu zbanowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 #264289 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 mam przed soba liste wszystkich plikow .tga jakie mam w calym csie. Nie mam ssow powtorze raz jeszcze. Chcialam tylko jakies logi by miec pewnosc,ze byly zrobione ssy bo nie zauwazylam ani jednej sciny przed banem. Mam nadzieje, ze ktos bedzie potrafil to sprawdzic i sprawa sie wyjasni choc na to nie licze.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 #264302 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Masz 24 h jak nie wstawisz ich to ub nie będzie . Jedyną szansą na ub będzie 100 reklam Screeny na 100 % masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 25 Stycznia 2015 #264303 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Owszem, ss'y zostały zrobione. Logi to potwierdzają - sprawdziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 #264313 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 nie mam ich na dysku wiec sie zegnam, do nastepnego razu pod innym nikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 25 Stycznia 2015 #264320 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi