Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2015 #263218 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Data i godzina: minutę temu Nick admina/gracza, który zawinił: omi Dowody:NIe potrzeba Świadkowie: Uzasadnienie:Dostałem bana od admina omi za cele, a dokładnie za kampienie w domku. Kampiłem, gdyż na środku mapy stał sentry gun, który uniemożliwiał wyjście mi z kampy, a co dopiero mówić wykonać cele mapy, to po 1. Po 2, do końca zakończenia rundy zostało ok. 1 min 5 sekund, więc czas na kampienie miałem. Chętnie bym wstawił demko z tej mapy/rundy, ale niestety nie mogę. Czekam co masz do powiedzenia w tej sprawie omi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef wszystkich szefow Napisano 23 Stycznia 2015 #263233 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Zapraszam admina omi o wyjasnienie tej sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2015 #263248 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Admin ma na to 24 h a jak nie wyjaśni sprawy to Opiekun ukara go jakoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2015 #263279 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Hehe ale wyjasnienie czego że Cebi napisał a jakieś dowody czy coś może bo napisałeś nie potrzebne ale chyba musisz miec dowod jak skłądasz skarge, napisales bylo 1:05 a może kłamiesz wiec mi sie wydaje że dowod jednak powinieneś mieć.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 23 Stycznia 2015 #263281 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Może przedstawisz jakieś dowody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 23 Stycznia 2015 #263364 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Cebi., pisząc skargę, Ty dostarczasz dowody, my wyciągamy konsekwencje. Pisząc odwołanie, admin się tłumaczy, my wyciągamy konsekwencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2015 #249992 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Hehe ale wyjasnienie czego że Cebi napisał a jakieś dowody czy coś może bo napisałeś nie potrzebne ale chyba musisz miec dowod jak skłądasz skarge, napisales bylo 1:05 a może kłamiesz wiec mi sie wydaje że dowod jednak powinieneś mieć.... Tą łacinę to mogłeś sobie darować :idea: Wracając do skargi - chętnie bym przedstawił jakieś dowody, jeżeli mi ktoś pomoże rozwiązać ten problem http://multi-head.pl/topic/28417-help/ nie jest to temat napisany dzisiaj w celu uniknięcia konsekwencji tylko dawny w celu pomocy. Jeżeli ma ktoś jakieś pomysły, jak mogę odtworzyć demko pobrane z htlv to chętnie wysłucham go na steamie, a na następny dzień rozpiszę je co do sekundy, kiedy dana sytuacja miała miejsce. Jeżeli nikt mi nie wierzy, że taka sytuacja miała miejsce, a admin nie ma nic do powiedzenia do zamknijcie skargę, a ja następnej bez dowodów nie napiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 24 Stycznia 2015 #263602 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 bylo tak ze kilka rund kampiles chyba na mapie de_eldorado w tym domku i nie robiles celow skoro pisac ci cele mapy a ty ich nie robisz to co sg bylo raz a inne rundy to co same sie kampily ok a sg mozna rozwalic jak cos kal dla mnie tylo z mojej strony jak dla mnie kara byla sluszna nie tylko fragi sie licza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Stycznia 2015 #263885 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Jeśli pisze się kilka razy to jak nie docierało to inaczej postąpił jak dla mnie Kara była słuszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 24 Stycznia 2015 #263982 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 brak dowodów wiec zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 24 Stycznia 2015 #263983 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi