Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> omi

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Data i godzina: minutę temu

Nick admina/gracza, który zawinił: omi

Dowody:NIe potrzeba

Świadkowie:

Uzasadnienie:Dostałem bana od admina omi za cele, a dokładnie za kampienie w domku. Kampiłem, gdyż na środku mapy stał sentry gun, który uniemożliwiał wyjście mi z kampy, a co dopiero mówić wykonać cele mapy, to po 1. Po 2, do końca zakończenia rundy zostało ok. 1 min 5 sekund, więc czas na kampienie miałem.

Chętnie bym wstawił demko z tej mapy/rundy, ale niestety nie mogę.

Czekam co masz do powiedzenia w tej sprawie omi.

Hehe ale wyjasnienie czego że Cebi napisał a jakieś dowody czy coś może bo napisałeś nie potrzebne ale chyba musisz miec dowod jak skłądasz skarge, napisales bylo 1:05 a może kłamiesz wiec mi sie wydaje że dowod jednak powinieneś mieć....

Hehe ale wyjasnienie czego że Cebi napisał a jakieś dowody czy coś może bo napisałeś nie potrzebne ale chyba musisz miec dowod jak skłądasz skarge, napisales bylo 1:05 a może kłamiesz wiec mi sie wydaje że dowod jednak powinieneś mieć....

Tą łacinę to mogłeś sobie darować  :idea:

Wracając do skargi - chętnie bym przedstawił jakieś dowody, jeżeli mi ktoś pomoże rozwiązać ten problem http://multi-head.pl/topic/28417-help/ nie jest to temat napisany dzisiaj w celu uniknięcia konsekwencji tylko dawny w celu pomocy. Jeżeli ma ktoś jakieś pomysły, jak mogę odtworzyć demko pobrane z htlv to chętnie wysłucham go na steamie, a na następny dzień rozpiszę je co do sekundy, kiedy dana sytuacja miała miejsce. 

Jeżeli nikt mi nie wierzy, że taka sytuacja miała miejsce, a admin nie ma nic do powiedzenia do zamknijcie skargę, a ja następnej bez dowodów nie napiszę. 

bylo tak ze kilka rund kampiles chyba na mapie de_eldorado w tym domku i nie robiles celow skoro pisac ci cele mapy a ty ich nie robisz to co sg bylo raz a inne rundy to co same sie kampily ok a sg mozna rozwalic jak cos kal dla mnie tylo z mojej strony 

jak dla mnie kara byla sluszna nie tylko fragi sie licza

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...