Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Siema. Dziś miałemn płonące naboje 1/2. Gdy zadałem DMG ninji (nie miała nomexu tylko shotguna 1/2), to automatycznie sam zaczynałem się palić.. Paliłem się 3 rundy aż wreszcie HP doszło do 0 i zginąłem. To samo jest gdy wpadnę w chmurę stalkera. Nagle zaczynam się palić O_o Proszę o naprawienie albo usunięcie tego perku. A sakwa z kasą nadal nie działa i co rundę mamy 0$, a w chwili zdobycia -16'000$.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Co do płonących naboi to wiemy ze się buguja postaramy się je jeszcze raz naprawić ,jeśli nie damy rady to je usuniemy . Perk sakwa z kasa zostanie wyłączony . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi