Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2015 #263185 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Siema. Dziś miałemn płonące naboje 1/2. Gdy zadałem DMG ninji (nie miała nomexu tylko shotguna 1/2), to automatycznie sam zaczynałem się palić.. Paliłem się 3 rundy aż wreszcie HP doszło do 0 i zginąłem. To samo jest gdy wpadnę w chmurę stalkera. Nagle zaczynam się palić O_o Proszę o naprawienie albo usunięcie tego perku. A sakwa z kasą nadal nie działa i co rundę mamy 0$, a w chwili zdobycia -16'000$.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 31 Stycznia 2015 #267762 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Co do płonących naboi to wiemy ze się buguja postaramy się je jeszcze raz naprawić ,jeśli nie damy rady to je usuniemy . Perk sakwa z kasa zostanie wyłączony . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 31 Stycznia 2015 #267763 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi