Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2015 #263152 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Mam do was pytanie, a mianowicie, czy wy też tak macie, gdy chcecie przenieść jakiś temat np. ze zleceń do zleceń zrealizowanych, to wyskakuje wam po kliknięciu przycisku Przenieś Temat szybka nawigacja i przez to nie można przenieść tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 23 Stycznia 2015 #263172 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Dzieje się tak ponieważ pracujemy z N-tym nad systemem, dzięki któremu każde kliknięcie w link na forum będzie otwierać stronę z reklamami. Stronę tą będzie trzeba polubić, by wejść w dany link. Na razie próbujemy tak nieinwazyjnie, ale na dniach nowy system ruszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 23 Stycznia 2015 #263211 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Tez to mam. Masakra ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 23 Stycznia 2015 #263354 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Zrobione. Cthu, aż ptaszka dałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 23 Stycznia 2015 #263355 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 7 Maja 2015 Grafik #45197 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Pokój Grafików" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi