Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2015 #263081 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Nick: RIFI Wiek: 19 Doświadczenie : 3 Lata Znajomość Amxx: (8) Staż w cs: 5 lat Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego ty: Ponieważ miałem już do czynienia za adminem i wydaje mi sie ze był bym w stanie się nadawać no i oczywiście dla tego ze gardze osobami które grają nieuczciwie Czas jaki dziennie poświecam na Cs-a: staram sie jak najwięcej ale minimum to 5-6godzin Kontakt: GG 52032420 mogę podać również facebooka jak będzie potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2015 #263092 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Link do gametrackera poprosze . ^^ Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2015 #263094 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Link do gametrackera poprosze . ^^ Pozdro. a kurde zapomniałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2015 #263098 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Nie spełniasz podstawowych wymagań. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi