Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2015 #263025 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Cześć koledzy mam do was pytanie. Czy moglibyście zrobić grafity czy napis z treścią " WhiteFire" + zrobić ikonke z jakimś płomieniem?? Już mówię po co to mi potrzebne. Mój młodszy brat poprosił mnie abym napisała post z prośbą czy byście pomogli. Jest to mu potrzebne ponieważ jak mi mówił gra w "lola" i zakłada team. Jeśli byście podjęli się temu zadaniu, brat by był zadowolony. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 23 Stycznia 2015 #263095 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Napisz mi na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 28 Stycznia 2015 #266144 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 /c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
preson Napisano 6 Kwietnia 2015 #300377 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 8 Maja 2015 Grafik #89115 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Pytania" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi