Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2015 #262898 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Witam w 8 odsłonie Q&A. Do najbliższego piątku (30.01) oddaję do Waszej dyspozycji kolejnego z Super Adminów - la, bardziej znanego jako adonai29. Kilka informacji: 1. Każde pytanie poprzedzamy prefiksem [P], a odpowiedź [O]. Przykładowe pytanie: [P] Tak? Przykładowa odpowiedź: [O] Tak. 2. Pytania można zadawać do godziny 00:00 w piątek. Pytania po tej godzinie nie będą brane pod uwagę. Nowy punkt: 3. Zakaz kopiowania pytań innych użytkowników. Takowe działania będą karane. odpowie na Wasze pytania do 30.01, do godziny 24, tworząc temat i nominuje kolejną osobę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 22 Stycznia 2015 #262901 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 [P]Jak spadles na MH ? [P]Czemu taki nick masz ? [P]Chciałbyś zostać h@ ? [P]Co byc zmienil/dodał w strefie serwerów ? [P]Czy mnie pozdrowisz ? [P]Gdzie pracujesz/czy lubisz swój zawód ? [P]Jak ma na imie Twoja kobieta/jeśli ją masz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 22 Stycznia 2015 #262912 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 [P] Grasz w gałe ? [P] Pijesz tak ja @Strajk ? [P] Kiedy oficjalnie zostałeś awansowany na S@ ? [P] Nominujesz mnie do następnej odsłony Q&A pls ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 22 Stycznia 2015 #262939 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 [P] Ile masz lat? [P] Dlaczego jesteś taki anonimowy? [P] Wpadniesz kiedyś na ts pogadać? [P] Ulubiony obowiązek s@? [P] Ulubiony mod cs? [P] Wolisz zajmować się forum czy serwerami? [P] Jaką szkołę ukończyłeś? [P] Wpadniesz na zlot? [P] Ulubiony przedmiot w szkole? [P] Ulubiony posiłek? [P] Dobrze Ci się ze mną współpracuje? Yoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 23 Stycznia 2015 #262975 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 [P] Jak masz na imię? [P] Ile czasu dziennie spędzasz przy zajmowaniu się sprawami z MH? [P] Jaki lubisz sport? [P] Jaki rodzaj muzyki lubisz najbardziej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 23 Stycznia 2015 #262980 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 [P] Dlaczego zawsze się na mnie wkurzasz jak przegrywasz ze mną i studnią w makao/tysiąca? [P] To prawda że z n-tym zaczynasz grać w globala? [P] Morelinho skąd się wziął pomysł na ten nowy nick? [P] Zgodzisz się ze mną, że to Bad ek` powinien dostać złotą piłkę za 2014 rok? Pozdrawiam! Starałem się zadać normalne pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 23 Stycznia 2015 #263245 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 [P] Czy Ty też jesteś tak gruby jak pozostali Super Admini? [P] Czym się zajmujesz po za forum? [P] Czemu nie lubisz pozostałych S@? [P] Ćwiczysz na siłowni? [P] Co lubisz robić? [P] Jesteś surowy na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mała Napisano 24 Stycznia 2015 #263875 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 [P] Co sądzisz o forumowiczach, jakie jest ich zachowanie, a jakiego nie znosisz? [P] Wolisz słuchać czy mówić? [P] Co wyróżnia Multi-Head spośród innych sieci? [P] Jaką decyzję w życiu uważasz za swoją najodważniejszą/dojrzałą? [P] Pierwsza myśl, gdy wstajesz rano z łóżka? [P] Masz już kogoś z kim chciałbyś spędzić resztę życia? [P] Wyobrażasz sobie życie bez miłości, bez troski ukochanej osoby? [P] Czy jest coś, czego zazdrościsz innym mężczyznom? Adonai, pamiętaj co mi obiecałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 24 Stycznia 2015 #263881 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 [P] Jaki masz rozmiar buta? [P] Co lubisz robić w wolnym czasie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 25 Stycznia 2015 #264683 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 [P] Napijemy się kiedyś razem? [P] Czemu zawsze jak , Ja jetem pijany to Ty trzeźwy i odwrotnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 30 Stycznia 2015 #267247 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi