Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ODRZUCONE</span> Admin Tom Ek?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

- Wchodzenie raz dziennie na forum +

- Minimum 16 lat +

- Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia +

- Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich +

- Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym +

- Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze +

-

Minimum 30h przegrane na serwerze

- Obowiązkowo aktywne konto steam +

- Posiadanie mikrofonu +

Wzór podania:

Nick: Tom Ek

Doświadczenie (w byciu adminem): Całkiem niezłe, nie raz, nie dwa adminowałem.

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/9.

Staż w CS-sie: Krótki, lekko ponad rok.

Steam / NonSteam: Steam.

Dlaczego Ty: Dlaczego ja? Mam trochę wolnego czasu, co widać w linku GT. Bardzo irytują mnie sytuacje, gdy podczas gry latają odpały, a ja nie mogę nic z tym zrobić. Oczywiście wołam kogoś z rangą, ale chciałbym sam karać nieuczciwych graczy.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Co najmniej 4 godzinki, tyle czasu będę poświęcał od najbliższego poniedziałku.

Kontakt: Steam - Tom Ek, GG - 50687600, Skype - Sh1zer96

Link do GameTracker'a:

http://www.gametracker.com/player/_Tom%20Ek%60_2k10_/80.72.43.106:27020/ Może szału nie ma, ale jestem w stanie utrzymywać co najmniej 30 godzin na TYDZIEŃ. Proszę o szansę. Na pewno nie zawiodę. Na koniec mogę tylko dodać, że aktywność adminów na DM [TOP MAPS] jest znikoma. Kristo coś tam gra, reszty nie widuję, a w ogóle kto tam adminuje? Zarazem prosiłbym o dodanie serwera DM TOP MAPS do "Admin Serwera".

Pozdrawiam.

EDIT// @Kristo Rzeczywiście, mało gram, wczoraj zaledwie 300 min :)

Obowiązki na forum? AMXX Support wyjaśniłem z @555_dni, z obowiązków Recenzenta wywiązuję się należycie. Fakt, ostatnie recenzje 4) dodałem na początku grudnia, ale istnieje próg minimalny, który wynosi jedną recenzję na bodajże miesiąc (matematyka się kłania . Co do moich wypowiedzi - jestem obiektywny, szczery i nie owijam w bawełnę. Lubię te cechy u siebie, jak i u innych osób. Poza tym, nie widziałem Cię ani raz na DM [TOP MAPS], więc nie masz pojęcia, jak tam się zachowuję. Forum to forum, a serwer to serwer. Jeśli masz jakieś wątpliwości - zapraszam, nie mam nic do ukrycia.

Jedyny "konflikt" mam z Tobą, bo napisałem co myślę.

PS. Odnośnie recenzji - stawiam na jakość, a nie na ilość, Tobie również to polecam.

Ja jestem na nie, jesteś bardzo konfliktowy i zarozumiały. Typowy przykład psa ogrodnika, przytoczę swój przykład oraz Pokana. W naszych podaniach na Recenzenta, oraz w moim na Redaktora wypowiedziałeś się na nie. Dałeś tam jakieś swoje, wytłumaczenie na siłę i koniec. 

Sam masz recenzenta i nic nie robisz, ale nie dasz szansy innym spróbować. Dlaczego o tym przypominam? Może dlatego, że jesteś recenzentem, który nie wywiązuje się ze swoich obowiązków. Ostatnia twoja recenzja jest z 10 Grudnia 2014 roku. Od tamtej pory, wszystkie twoje komentarze w dziale z recenzjami są negatywne. Wydaje mi się, że urosłeś w piórka poprzez prowadzenie Q&A, ale szczerze.. co ma wspólnego Q&A z Recenzjami?

Po prostu nie wywiązujesz się ze swoich obowiązków i nikt ci nie zwraca uwagi, bo prowadzisz Q&A.

Z racji tego, że mając Recenzenta sapiesz do innych.. wydaje mi się, że podobnie byłoby z byciem jako Admin. Niby byś coś robił, ale więcej czasu spędzałbyś na wytykaniu błędów i pisaniu skarg na innych adnimów, że ich nie ma i nic nie robią.

Dałbym ci szanse, gdybyś ty dawał ją innym, ale przeważnie nie pozostawiasz na nikim suchej nitki, swoją arogancją i chamstwem.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• 10 months later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...