Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2015 #262812 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Pobrałem tego csa http://cssetti.pl/download#!prettyPhoto A problem polega na tym że jak wchodze na serwer to wyskakuje ban permamentny na jakis nick shot a ja wgl gram na innym nicku [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina raport. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : shot [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1127198215 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 178.43.35 A moje IP jest inne co mam zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 22 Stycznia 2015 #262833 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Usun calego CSa,wszystkie foldery z :Program Files... itd. I zainstaluj na nowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 22 Stycznia 2015 #262836 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Widzialem,ze juz mozesz wejsc na serwer, wiec zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 22 Stycznia 2015 #262837 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi