Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2015 #262807 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : TheVirvaPro [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 409086960 ' [AMXBans] Your IP : ' 85.221.220.55 ' [AMXBans] =============================================== [align=center]Mam bana nawet nie wiem za co bo ja gram zawsze na nicku MrVip615 albo MrVip i pierwsze widzę żebym grał na nicku TheVirvaPro.[/align] [align=center]Mam bana permanetnego i nawet nie jest ani na moje IP ani na mój Steam, gdyż ja jestem Non Steam.[/align] [align=center]Moje IP: 192.168.0.24[/align] [align=center]dokładnie nie znam ale było coś takiego[/align] [align=center]Proszę o unban PS. Nie mam SS'ów.[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 22 Stycznia 2015 #262808 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2015 #262809 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Ktoś pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2015 #262821 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Dostałeś screeny wbiłeś na serwer na aktywnym banie więc ub nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2015 #262822 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi