Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> ban za nic skarga Xeonixx

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

AMXBans] You are banned from this Server! 

[AMXBans] There are 28 minutes and 8 seconds left of your ban. 

[AMXBans] Banned Nickname : LaCosTe AlluRe 

[AMXBans] Reason : ' spam na u@ ' 

[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl 

[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 38058150 ' 

[AMXBans] Your IP : ' 83.29.103.206 '    

A więc wszystko zaczęło  się na inferno sytuacja była mianowicie następująca stałem na bs dużym czekałem na typa z dywanów nagle tel podaje mi siora tu staruszka .. to gadam oczywiście słuchawki odłożyłem na bok to praktycznie nic nie słyszałem jakieś mruczenie tylko nagle paka tyka to myślę ze na małym bo tam dużo tt było a tu bo obok mnie jednak a nie słyszałem tego i nikogo nie było to gadam dalej chodź nie chętnie.. nagle przebiegł mi tym {wybiegł za skrzyni za którą stałem nie widział mnie ani ja jego jak podkładał pakę, jak odbiegł to go ubiłem jeszcze jedna ręką bo w drugiej tel...nadal nie wiedząc ze paka na dużym jest odwracam się  lukam a tu paka za plecami na d... 7 s a ja bez defa to się wpieniłem ze takiego klocka odwaliłem ... to rzuciłem ze 3 razy mięchem oczywiście nikomu nie ubliżając i nie obrażając... lukam a tu ban na 5 min.. kultura... myślę sobie trochę pochodna decyzja bo zawsze gdy już nawet klnę to cenzuruje to np ku... czy inne odczekałem dowiedziałem się kto mnie zbanował i tłumacze typowi na seyu..zwykłym i tam z kilka razy na u@ bo jeszcze nie wiedziałem kto mnie zbanował ze tak się nie traktuje stałego gracza który ma już tu swoje grono ludzi itp... oczywiście grzecznie bez obraz i wyzywania bo nie jestem jakimś szczeniakiem..gdy już dowiedziałem się kto to zdziwko bo tak też pierwszy raz widzę tego typa i pisząc już ostatni tekst ze nie będę  zresztą dyskutował bo nie ma sensu. myślę powiedziałem co chciałem styka a tu ban na 30 min za span ... lol jaki spam...? rozumiem ze kultura słowa to ważna rzecz na serwerach nie tylko tu ale wszędzie i staram się nie przeklinać Ci co mnie znają wiedzą o tym... jak się zachowuje na serwie.. przy nich nie było by tego tematu...

wszystko sprowadza się do tego żebyście ogarneli tego typa bo go poniosło... nie uważam że byłem winien i że zasłużyłem na tego bana czas bana już upłyną ale składam na tego gościa skargę bo nie podoba mi się takie traktowanie stałego gracza...w do datku który kupuje dodatkowe usługi na serwie i wydaje na niego kasę !!! to jest szczeniackie zachowanie!!!!! karygodne... 

pomyślcie komu te adminy rozdajecie... thx za uwagę  yo

Kolego.

Bana dostałeś za to iż rzuciłeś troszke za dużo nie ładnych słow ( było już po kilku upomnieniach ), gdy ban ci minął wszedłeś na serwer i z 20 wiadomości puściłeś na u@ jaki to ty nie jesteś ważny na tym serwerze i ile to ty już tutaj nie grasz więc dostałeś bana na 30 min za spam ( uprzednio przyzywałem cię do porządku ostrzeżeniem ). W grze zgrywałeś takiego '' ważniaka '' a na forum jesteś grzeczny. Ja na tym serwerze dłużej gram niż ty i nie jeden taki już sie trafiał. Nie zrobiłem tego po złości czy coś, nawet jak byś grał od 1 dnia tego serwera to i tak

KAŻDEGO

obowiązuje regulamin. Potwierdzić to wszystko mogą admini którzy byli aktualnie na serwerze i widziali całe zajście. 

Co do tej części " 

oczywiście grzecznie bez obraz i wyzywania

" to prawda, nie wyzywałeś ani nie obrażałeś, jednak twoje bardzo duże ego zachęciło do nie jednej chamskiej odzywki które po upłynięciu obu banów nadal widnieją na sayu przy twoim nicku. 

"

bo nie jestem jakimś szczeniakiem

" skoro tak twierdzisz to skąd takie odzywki ? " 

pomyślcie komu te adminy rozdajecie

"

I jeszcze jedna rzecz; " 

w do datku który kupuje dodatkowe usługi na serwie i wydaje na niego kasę

" nikt cie nie zmusza do tego, to bardzo miło że wspierasz serwerownie ale to nie upoważnia cie do bycia wyjątkowym.

Pozdrawiam.

Xeonixx.

Też dołączę trochę tu też czego iż Lacosta na dd2/inf to samo i skacze do każdego aż mnie i Olcie to wkurzało ale wyluzowaliśmy dla mnie skarga nie słuszna zbytnio dowodów nie ma ale jemu można zaufać bo go znam ale czekamy na wypowiedz z wyższych rang

Też dołączę trochę tu też czego iż Lacosta na dd2/inf to samo i skacze do każdego aż mnie i Olcie to wkurzało ale wyluzowaliśmy dla mnie skarga nie słuszna zbytnio dowodów nie ma ale jemu można zaufać bo go znam ale czekamy na wypowiedz z wyższych rang

Ja tam nic do niego nie mam, ale przecież tego tak nie zostawie jak podskakuje i uważa się za nie wiadomo kogo, pozatym pewnie jest w porządku jednak go czasem za mocno emocje ponoszą :)

Danke;

Przepraszam bardzo za kolory, zapomniałem o tym

Nie uważam się za  jakiegoś ważniaka...i tam nie wiadomo kogo  za nim dostałem bana na 5min za te trzy słowa które napisałem po wybuchu bomby to nikogo nie wyzywałem nie bluzgałem wiec nie wiem jakie miałem ostrzeżenia...jak tu piszesz   ( było już po kilku upomnieniach )tylko jakich?  jak przed paka nawet za specjalnie nie pisałem tylko grałem lol...  potem owszem pisałem do niego  ale nie z 20razy i nie tylko na samym u@ bo na normalnym seyu to mi wolno!!! mogłeś napisać bym więcej tak nie pisałem... bez powodu bo kultura zobaczyłem tylko baned... a to prze akcja na chacie... wyszło tak wiec co poradzę... prze banem za spam upomniałeś nie raz... a gdyby bana nie było więcej bym już nie pisał bo dałem sobie spokój... nie mam takiego ego jak sądzisz byłem wpieniony bo człowiekowi dobrze idzie a banujesz za bele co... potem nie to z gry wyprowadziło i ztąd te pretensje...

skacze do każdego aż mnie i Olcie... do kogo skacze powiedz mi kolego...????

gdy gram potrafię się zachowywać i nie obrażam a chyba normalne jest to że człowiek rzuci czasem mięsem nikomu tym nie ubliżam a i tak w większości przypadku nie pisze całego wyrazu tylko cenzuruje....

i jak tu piszesz 

a jeżeli tak tego przestrzegacie to fajnie jest ze jak tyko wbiłem z powrotem na serwer jakiś typek wyzywa i żadnego banan nie ma nawet na 5 min ja otrzymałem go zrozpęndu wiec troch mijasz się z tym co napisałeś bo typek nie dostał a jak sam go upomniałem to napisał że ma chody... spoxik mi już się nie chce tego opisywać bo to był durny przypadek ja spadam do na nocke do pracy yo

Powiem tak że twoje zachowanie jest tragiczne . Pisałeś też do szefa że nic nie robię jako admin  a ogarniałem i wgl a ty jeszcze mnie osądzasz że nic nie robię na dd2/inf to parę adminów tylko ogarniało tam mogłeś składać podanie i zobaczyć jak to jest . Dla mnie skarga nie słuszna . Czekamy na decyzję innych z wyższą rangą

Nie wiem po co dyskutujecie , słowo przeciwko słowu a dowodów żadnych . Autora tematu proszę o przedstawienie dowodów na admina że popełnił on błąd masz na to 24h o momentu założenia skargi , po 24h jeżeli nie będzie dowodów temat trafi po prostu do kosza . Skarga nie poparta żadnymi dowodami uważana jest za skargę za nie ważną .

dajcie sobie luzu bo to sensu nie ma .... mam na to było tak jak było a nie mam ochoty cyckaś cię z tym.. już a zachowanie mam normalne so.. bo na nikogo sie tu nie pruje i nie ciskam... wiem co widziałem i jak było wiem ze ogarniasz a przykład który podałem być może było odosobniony a przykład typa co obraził kogoś podałem bo mnie w..walono za kilka mięsin rzuconych na wiatr a on wyzwał nie wiem kogo.. i jaki stosunek miał do tej osoby ale nie dostał nawet bana na 5 min... o to mi chodziło tylko... nie mam ochoty dalej tego toczyć bo to głupota tak można do końca świata...  koniec

Widzisz przyjacielu, nie zastosowales sie do regulaminu wiec zostales slusznie ukarany, dowody jakbys chcial to mogles przedstawic wycinek z konsoli, obydwaj wiemy dlaczego tego nie zrobiles. Nastepnym razem skarge skladaj jesli na prawde wina lezy po mojej stronie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...