Arczisowskyy.13 Napisano 1 Marca 2016 #404310 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Witam wszystkich. Może to nie ten dział, ale chcę poznać waszą opinię na temat jednej mapki. Mapka odnośnie jest taka: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?l=polish&id=298610418 Moja reakcja: WOW. Bardzo dobrze odwzorowana mapa, z filmików na YT, gdzie stalker'zy zwiedzają to miasto, wygląda prawie tak samo jak w grze. Jeszcze tą mapę zrobił POLAK! Jak ją oceniacie? Myślicie, że Gaben się zajmie tą mapą? miejmy nadzieję że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 1 Marca 2016 #386158 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Prypeć czy jakoś takoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arczisowskyy.13 Napisano 1 Marca 2016 Autor #404458 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Akurat zapisałem nazwę oryginalną mapy, bo heca by była kiedy anglik próbuje mówić nasze polskie znaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 2 Marca 2016 #405043 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Mapa sama w sobie ma "ten" klimat, ale jak dla mnie zbyt dużo szczegółów. Dawałoby to mniej FPS i znacznie cięższe dostrzenie przeciwnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 3 Marca 2016 #405087 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Byłoby dużo spadków fps'ów jak tutaj RELOP wyżej mówi. No ale muszę powiedzieć, że mapa naprawdę fajna. I liczę, że ona będzie. Ale mi się wydaje, że im więcej takich ciemniejszych kamp. To im więcej botów, którzy nie umią niczego innego robić niż tylko kampić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAPI NS Napisano 11 Marca 2016 #408860 Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Mapka dobra, ten pierwszy screen skojarzył mi się z taką jedna sceną w filmie "Czarnobyl -reaktor strachu" czy jakoś tak. @@heaVeN. jak kupią premki to co się czepiać ? Zarobek dla sieci będzie, a prędzej czy później (jeśli do dadzą) wykminią ludzie kampy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi