Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2015 #262627 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'skan przed 7s' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:17638198' [AMXBans] Twoje IP: '89.65.56.95' [AMXBans] =============================================== Taki przepiękny komunikat przywitał mnie po tym, ja na mapie de_dust2002 zabiłem przeciwnika po tym jak zaczął do mnie strzelać? Nie wiem, gdzie w tym wszystkim jest sens jeśli chodzi o Bana, rozumiem skanowanie na eldorado czy na innych mapach, ale na dust2002? Litości, nawet tego w regulaminie nigdzie nie ma, poza tym nie skanowałem nikogo z respa, tylko z wody po tym, jak zaczął do mnie strzelać z respa i po prostu go zabiłem. Jest to ciężkie do opisania, bo aż dla mnie śmieszne, możliwe, że adminowi po prostu żal cztery litery ściskał, problem w tym, że przy banie nawet się nie przedstawił, wnoszę zatem skarge, za bezpodstawne zbanowanie mnie na okres 30 minut w których chciałem cieszyć się grą na waszej serwerowni i jak najszybsze odbanowanie wraz z przeprosinami tego Pana. Pozdrawiam wszystkich normalnych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 22 Stycznia 2015 #262638 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 ja Cie zbanowalem i nie zamierzam przepraszac Spamie na mapach na ktorych nie mozna strzelac na resp takim komunikatem: Skan na resp przed uplywem 7s= ban 30 min! To ze jestes w wodzie nie znaczy ze mozesz bic na resp CT przed czasem.... Ct moze bic tych w wodzie, poniewaz nie sa na respie. Przeczytaj sobie http://multi-head.pl/topic/109-regulamin-serwera-cod/ 13. pozycja Milego Dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2015 #262642 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Skarga nie słuszna nie można skanować . Temat do zamknięcia bo nie mogę zamykać skarg na admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2015 #262644 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Chodzi tu głównie o jedną kwestie.. JA strzelałem do przeciwnika KTÓRY STRZELAŁ do mnie z respa, czyli miałem dać się zabić tak? A on nie dostał bana, bo nie zdołał mnie zabić? Gdzie tu logika, odstaw arogancje na bok i pomyśl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2015 #262652 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Ale scanować nie można taki regulamin zrozum to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2015 #262806 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 ale co tu dziecku tlumaczyc ty bgyles juz w wodzie czyli to nie jestr juz resp a on byl na repie jeszcze on mogl cie zabic a ty go nie mozesz taki regulamin jest niestety i trzeba przebolec te absurdy wiec odpokutujesz zaoznaj sie z regulaminem i graj dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 22 Stycznia 2015 #262915 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 dzej dzej wszystko wyjaśnił jeśli ktoś strzelał do ciebie pierwszy mogłeś to zgłosić adminowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 22 Stycznia 2015 #262916 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi