Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY Sunter Gun na serwie ! ? Poziomy do przenoszenia ? Zajrzyjta . LOLO .

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witam . Chciałbym się lekko wypowiedzieć na temat działek na serwie. Moim zdaniem aby serw był popularny sg powinny wylądować w koszu . Ponieważ gdy wbija taki początkujący gracz i chce powbijać jakieś lvle to nie może ponieważ wszędzie są działka . Nie kiedy nie da sie ruszyć z respa . Moim zdaniem to jest bez sens . Wiem że pod moim postem wylądują hejty ale cóż . Zróbcie coś z tymi działkami jeśłi nie chcecie stracić dużą ilość graczy . Już nie wspomnę o adminach którzy ,,dbają o ten serwer''. 

Mam jeszcze jedną propozycję . Chciałbym lub chcielibyśmy wszyscy aby lvle można było przenosić z klasy na inna klasę .

Myślę że dużo ludzi by poparło ten post .

Proszę o pozytywne rozpatrzenie postu . Z góry dziękuję . Pozdrawiam całą administrację :) .

PS: Mam jeszcze takie pytanko czy zabijając graczy przez sg dodaje nam to staty do ranku  ? :)

FerDeK

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...