Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2015 #262422 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Wiec tak mam problem z adminem Sasanik dostalem od niego dzisiaj chyba z 10 razy bana za miny w przejsciu ktore mozna tam stawiac i ciagle powod jest ten sam mina w przejsciu/mina nie do obejscia(chociaz mozna bylo ja obejsc) lub no tutaj prawda mina na schodach mam nadzieje ze to przeczytacie i ogarniecie admina (Sasanik) Dzieki to tyle <3 Server: Multi-head COD 201 #1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2015 #262465 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Musisz przedstawić na to jakieś dowody , demko z hltv + rozpiska akcji po których dostawałeś bana i w których miejscach ew kładłeś te miny , żebyśmy mogli stwierdzić czy to admin się pomylił czy rzeczywiście położyłeś je w miejscach nie do przejścia . PS. Uzupełnij wzór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2015 #262469 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Aż 10 się uzbierało wątpię myślę że 2 góra 3 może dostałeś tak a co do miejsc nie pamiętam o które chodzi wiec niestety sie nie pogrążę, przykro mi kolego Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 21 Stycznia 2015 #262470 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Nie moj dzial ale wypowiem sie, bo rozumiem Twoj bol za skarge Bez dowodow mozesz wypalac PKT lub ostrzezenie Moja rada jak stawiasz miny w miejscach dozwolonych lecz nie daleko np.schodow ,okien, itd zrob ssa ze stoja zgodnie z regulaminem oraz przeczytaj uwaznie regulaminy dotyczace min : mapy cs_ http://multi-head.pl/topic/23580-regulamin-min-mapy-cs/ mapy de_ http://multi-head.pl/topic/23376-regulamin-min-mapy-de/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 22 Stycznia 2015 #262918 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 skarga niesłuszna nie można stawiać min na schodach ani w bliskiej odległości od nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 22 Stycznia 2015 #262919 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi