Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY Ban/Screeny

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Dostałem (permamentnego) bana na DD2/BF4 , ponieważ ciaglę robiłem headshoty, miałem staty 35/8 i podejżewali u mnie AiM'a lub inne jakiekolwiek cheaty/hacki. Muszę wstawić screeny, chociaż nic nie mam. :/ Jednak już muszę je wstawić, tylko nie mam pojęcia z jakiego folderu mam je wstawić, nie wiem czy wchodzić w folder CS'a Progressive czy gdzieś głębiej w inne foldery wchodzić lub jeszcze gdzieś indziej. Proszę powiedzcie w co mam wejść i czego zrobić screeny, ponieważ nie ogarniam tego, bo dostałem bana pierwszy raz i jestem bardzo ździwiony. :/

Z góry dzięki temu kto mi odpowie.

Drogi kolego, od czego mamy w dzisiejszych czasach wujka googla ? 

Ale okej, wchodzisz w dysk C/program files/ counter-strike/ cstrike lub cstrike_pl/ potem tam musisz poszukac zdjec o nazwie  halflife01 lub cos tego typu. 

Najlepiej patrz po dacie. Wybierasz 5 zdjec (tak to zawsze jest 5 zdjec) i wypelniasz wstawianie ss wedlug tego wzrou ooooo tutaj -->

http://multi-head.pl/topic/17792-wz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/

TADAM :) wrzucasz tylko pliki do archiwa, wrzucasz na zippyshare, wrzucasz link na forum i gotowe :) 

Pozdro 

Wiem, wszedłem na inny server Multi-Head.pl i tam powiedzieli, że muszę znaleść poradnik. Poczytałem to co mi mówisz tylko mało mi to daje, ponieważ mam CS'a ProGressive i tam nie ma folderu cstrike_polish a w cstrike nie mam żadnych screenów. I w Program Files też szukałem, ale ja mam dwa foldery Program Files i w żadnym nie było, tym bardziej, że sam się pogubiłem, ponieważ mój komputer podzielony jest na dwa dyski, i wszystko co mogłem w C:/ przeniosłem do dysku D:/ i teraz sam nie wiem w jakim dysku szukać nie wiem też na jakim dysku mi się zapisało. I to co czytałem z poradnika, to to, że te screeny mają nazwę halflife00.tga halflife01.tga itp ale pod taką nazwą nie znalazłem żadnych screenów znalazłem tylko programy które mogę otworzyć za pomocą (i tutaj dwie opcje) :

1. Wyszukaj w sieci Web

2. Wybierz program z komputera

(Pewnie wiesz o co mi chodzi.) I rzecz w tym, że nie wiem czy mam te programy przysłać w tym archiwum winRAR (ZIP) czy muszę znaleźć te screeny, a wczoraj przeszukałem CAŁY FOLER I PODFOLDERY, ale nigdzie nie znalazłem screenów (albo jakich kolwiek zdjęć czy obrazków). Szukałem nawet w komputerze folderów w których to mogło być np. Wchodziłem w start i szukałem: "common" a w nich podfolderów szukałem "cstrike_polish" (nic nie było) szukałem "cstrike" ale w tym folderze nic nie znalazłem. Szukałem też STEAM i w Program Files też tego szukałem, ale nigdzie nie było. (Jeżeli jeszcze mógłbyś mi pomóc, może przeda Ci się informacja, że mam Counter Strike 1.6 ProGressive).

Teraz sam nie wiem co robić, zgubiłem się i nic nie ogarniam a dzisiaj ok. godziny 14:00 mija już 24h od bana na wstawienie screenów. :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...