Kulawy Napisano 29 Lutego 2016 #404131 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Wzór skargi (data i godzina): przed chwila Nick admina/gracza, który zawinił: 'Cruzen Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie: na mapie cs_italy2 rzucił air strike na resp ct jak bylo 2:25 a mozna dopiero 7 sek po wiec pisze na U@ a on ogarnij sie chłopcze to ja powiedziałem ogarnij sie leszczu z air strike i dał mi bana za obraze na 30 min a sam powinnien dostać i nie umie sie przyznać ogarnijcie kolesia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 29 Lutego 2016 #404197 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Zapraszam admina do wypowiedzi. Admin ma na to 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 29 Lutego 2016 #404218 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 13. Nie strzelamy z jakiejkolwiek broni, bfg, airstrike, predator missle, awp, scout na resp wroga (DOTYCZY RÓWNIEŻ SKANOWANIA) na mapach, de_eldorado, de_alexandra, de_dust2002, cs_estate, de_rats_1337 przez pierwsze 7 sekund rundy. (Ban 30 min) Gdzie jest napisane w regulaminie, iż nie można puszczać air strika przed 7s na mapie italy2 ? Po drugie gdzie masz jakikolwiek dowód, że puściłem go przed czasem? Z tego co się orientuję powinieneś go mieć inaczej skarga jest niczego warta. Po trzecie obraziłeś mnie na serwerze do czego się przyznałeś powyżej z czego otrzymałeś bana na 30 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 1 Marca 2016 #404296 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 @@Kulawy masz 11h na dodanie dowodu z zaistniałej sytuacji ss/demko. Jeżeli nie zrobisz tego skarga zostanie odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 1 Marca 2016 #404560 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Na cs_italy 2 nie ma bezpośredniego kontaktu z respa na respa, regulamin również nic o tym nie mów. Skarga bez dowodów, jak EvO wspomniał, odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 1 Marca 2016 #404561 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi