Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2015 #261704 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Data i godzina:12:42-12:43 Nick admina/gracza który:zawinił:M3nt0$ Dowody:HLTV Świadkowie:Troche ich tam jest tylko nw czy napiszą coś w tym poscie Uzasadnienie:Gramy sb i mentos(prowadzący) włączył boxa no to wygrałem wybrałem życzenie "bezruch" i po sekundach wpisał killa. (Mapa:jb_city) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2015 #261706 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Przedstaw demko z hltv + minute w której to było . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2015 #261708 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Wpisał kill o 12:43 a wgl to ja nie ogarniam HLTV zbytnio (Jak dobrze pamiętam to tam mozna patrzeć ogólnie co i jak.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 20 Stycznia 2015 #261717 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Za takie przewinienie bana nie dodamy lecz będziemy bardziej cięci na gracza, ponieważ na JB są dość duże luzy i zamiast gracze to docenić to wykorzystują. Bądźmy pewni, że Mentos admina nie dostanie przynajmniej przez pół roku. Skargi, skargi, skargi i jeszcze raz skargi. DOŚĆ. Zamykam i popatrzę z przyjemnością jak gracz radzi sobie na serwerze i łamie regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 20 Stycznia 2015 #261718 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi