Lesto Napisano 19 Stycznia 2015 #261457 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Kochani towarzysze Mam do was pytanie. Grając stalkerem strzelając do przeciwnika z łuku zadaję mu obrażenia. Trafiając w niego czystym strzałem zabijam go od razu. Moje pytanie odnosi się do sytuacji gdy mamy połączenie klasy STALKER i perku PLATYNOWA KOSA (1/1). Co w takiej sytuacji? Strzał na czysto nic nie zmienia. Ubijemy ofiarę za pierwszym razem. Jednak jeśli trafimy obok, tak że jest w polu rażenia trucizny to też pada na strzała czy w rym wypadku perk nie robi różnicy? Dodajmy dla mniej wprowadzonych w temat, ze Stalker zamiast noża ma łuk. Czy w tym wypadku PLATYNOWA KOSA spełnia tylko rolę niewidki przydatnej do kampienia? Nie namawiam broń Boże do wprowadzenia takiej modyfikacji perku bo by gry nie było. Proszę o odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 31 Stycznia 2015 #267794 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 perk platynowa kosa ma szanse an zabicie z prawego przycisku myszy , a łukiem strzelamy lewym przyciskiem wiec nic tu się nie buguje i wszystko jest jak najbardziej ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 31 Stycznia 2015 #267796 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi