Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2015 #261210 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Co ja wam zrobiłem? Co chwila mnie wywalacie za nic... [ReasonKicker] ========================================== [ReasonKicker] Zostales wykopany przez Dzej Dzej R [ReasonKicker] Powod: "" [ReasonKicker] ====================================== Mogę grac, mam pozwolenie, a i tak kicki leca!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2015 #261229 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Zostales wykopany za miny, bo dzeju napisal zeby w domku i na wejsciu nie klasc, a Ty mimo wszystko kladles, ciesz sie ze bana nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 19 Stycznia 2015 #261235 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 dostales kicka zaraz po kicku bana na 30 min za miny w domku na italy2... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 19 Stycznia 2015 #261236 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi