Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2015 #261084 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Witam i proszę o unbana bo po prostu zaistniałą sytuacja mnie śmieszy,przesiadłem się na koma kumpla z mieszkania i od razu ban za podszewkę? ,wiem że dbacie o bezpieczeństwo ale było tak czy inaczej takie samo jak na moim kompie. prosze o szybkie ub. Pozdr. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Sasanik. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Blint. [AMXBans] Powod : ' podszywka ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 89.72.243.10 ' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2015 #261093 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi