Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2015 #260817 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Cześć, na forum jestem dość nowym użytkownikiem dlatego nie wiedziałem dokładnie gdzie napisać temat który jest skierowany do wszystkich serwerów. Mianowicie, zajmuje się troszkę muzyką - mam dość sporo premierowych piosenek jak nie wszystkie w stylu: electro, house, disco remix, trance - ogólnie Klubowa/Disco. Chciałbym zaproponować swoją paczkę rs - takie paczki skróconych piosenek robiłem dość, dooość sporo dla wielu serwerowniach i zawsze były przyjmowane pozytywnie. Długość, styl itd. do ustalenia. <Ściszanie - pogłaszanie, dobra jakość muzyki - wszystko jest profesjonalnie ^^> Chętne serwery z wgranymi rs'ami zapraszam do wypowiadania się. Jeżeli będą chętni przysiądę i wszystko pięknie wykonam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 18 Stycznia 2015 #260819 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Mój serwer czeka dzisiaj reset, więc chętnie przesłucham nowych rs'ów, może akurat wrzucę je wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2015 #260909 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Klik -> http://multi-head.pl/topic/51824-roundsound-dla-multi-head/#entry274820 //temat chyba do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 18 Stycznia 2015 #260946 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi