Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2015 #260800 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 [align=center]Witam wszystkich graczy Multi-Head. Nazywam się Łukasz, lat 17 - pogrywam głównie na serwerze ONLYDD2/Inferno. Bardzo ale to bardzo dobry serwer o ekipie nawet nie wspomnę bo jest super . [/align] [align=center] [/align] [align=center]W cs'a gram dość długi czas i nawet w samej strefie "Przywitaj się" widzę spoooro znajomych nicków. Myślę że będzie nam się dobrze razem grało a z czasem współpracowało. Dość długi czas posiadałem sieć - Cs Bania -również z tego forum sporo osób mnie rozpoznaje. [/align] [align=center]Zapraszam do wspólnej gry na wyżej wymienionym serwerze, mój nick: [/align] [align=center]Ble[T]eczK'a -*_ SkiStr3akK. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Bijemy top15 ^^ [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2015 #260855 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 18 Stycznia 2015 #260878 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi