Matuss Napisano 18 Stycznia 2015 #260687 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Wbiłem na DD2#2 zagrałem może z 2/3 rundy, napisałem by sprawdzili gracza o nicku " motar2k" , patrzę a tu ban dla mnie ... Chyba admin nie zauważył że mi nick zbugowało i dodało tego gracza nick do mojego ... [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : MATUS motar2k [AMXBans] Powod : ' Cheater Destroyed ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 50101086 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 217.96.65.210 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 18 Stycznia 2015 #260691 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Z pewnością był to błąd. UB już posiadasz, jeżeli są jakieś problemy zgłoś się do mnie na pw i rozwiążemy problem, ponieważ rozwiązania na forum podać nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2015 #260724 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Jak by coś się działo to zgłoś się do Malu. cl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2015 #260725 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi