Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2015 #260641 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Twój nick podczas gry: Guardian Godzina, data zdarzenia: 10;05 Mapa: de_alexandria STEAM_ID / IP: [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:46268498' [AMXBans] Twoje IP: '83.10.93.52' Uzasadnienie: Admin, który mi dał bana na 30min (ruch oporu) bo go zabiłem dał mi bana za skan przed 7s. Słuchaj ziomuś jeżeli stoisz jak cwel w bramie mimo to się nie dziw, że cie zabiłem. Skanu nie było, a ty stałeś w bramie. Równie dobrze możesz ty sobie dać bana za stawianie min w miejscach nie do przeskoczenia. Proszę o ściągnięcie bana bo jeżeli zabijam człowieka w bramie (nie skan) a on banuje bo go zabiłem to jest to chore i powinieneś ziomuś się leczyć bo z dystansem do gry się podchodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2015 #260648 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 racje masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 18 Stycznia 2015 #260649 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Obrażasz, więc nie mamy o czym rozmawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 18 Stycznia 2015 #260650 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi