Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Pyro v2

Lesto

Rekomendowane odpowiedzi

Z racji, iż klasa Fakena nie przeszła a mi się spodobała to można ją trochę ulepszyć

Nazwa klasy: Pyro

Jej umiejetności: 3 skoki, 1/4-6 na podpalenie (szansa zmienia się co rundę) obrażenia 5dmg/sek na czas póki gracz nie spłonie lub się nie ugasi, +10 dmg do wiertary/ + 5dmg do wiertary i eliminator

Jakie bronie posiada: Uzi (wiertara), UMP45, smoke

Statystyki:

Inteligencja: 5

Zdrowie: 30

Wytrzymałość: 20

Kondycja: 35

Jaka umiejetność na klawiszu domyślnym: Przez 3sek jest nieśmiertelny (tylko w heda można zabić) (to może jest już niepotrzebne)

Klasa Fakena bardzo mi się podobała i trochę ją ulepszyłem (w sumie to tylko z podpaleniem jest podobna no ale trudno się mówi :D) aby mogła konkurować z innymi klasami.

Stalker kończy mi się ok. 29/30 stycznia więc chętnie bym zagrał taką klasą

To może jeszcze raz:

Jej umiejetności: Lekka grawitacja, 1/4-6 na podpalenie (szansa zmienia się co rundę) obrażenia 5dmg/sek na czas póki gracz nie spłonie lub się nie ugasi, + 5dmg do wiertary

Jakie bronie posiada: Uzi (wiertara), XM1018, smoke

Statystyki:

Jaka umiejetność na klawiszu domyślnym: Przez 3sek jest nieśmiertelny (tylko w heda można zabić) (to może jest już niepotrzebne)

To może jeszcze raz:

Jej umiejetności: Lekka grawitacja, 1/4-6 na podpalenie (szansa zmienia się co rundę) obrażenia 5dmg/sek na czas póki gracz nie spłonie lub się nie ugasi, + 5dmg do wiertary

Jakie bronie posiada: Uzi (wiertara), XM1018, smoke

Statystyki:

Taką klasą to bym zagrał. Bardzo ciekawa i myślę, że znajdzie wielu zwolenników na serwerze. +ciekawe połączenie MAC10 i XM1018

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...