Maxi King Napisano 17 Stycznia 2015 #260400 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Twój nick podczas gry: Maxi King Godzina, data zdarzenia: dziś zauważono Mapa: STEAM_ID / IP: 185.82.248.126 Uzasadnienie: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Player [AMXBans] Powod : ' obraza ziomek ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 185.82.248.126 ' [AMXBans] =============================================== jako, że mam stałe IP na dużą liczbę ludzi prosiłbym o UB. Nie miałem nic wspólnego z tym banem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 #260415 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Admin zdecydowanie przesadził z banem . Proszę admina pokaz dupe | MH Team , o wypowiedz w temacie . Dlaczego za obraze polecial ban PERM . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxi King Napisano 17 Stycznia 2015 Autor #260423 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 ale chodzi mi o to, że nie mam nic wspólnego z tym banem bo mamy takie samo stałe IP na całe osiedle poza tym gram na steam więc ban byłby ma ID. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 #260424 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Pewnie admin się pomylił się zły przycisk nacisnął ale czekamy na jego wypowiedz jak się nie wypowie to zostanie nagrodzony ostrzeżeniem w dziale admina Admin ma 24 h na to EDIT Temat idzie do Opiekuna on pomyśli czy dać ostrzeżenie czy nie a ty dostajesz ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2015 #260741 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi