Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 #260299 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Siema, dostałem bana na serwie FFA za rzekome posiadanie wh. Zrobiono mi screeny, których nie moge znaleźć w folderze C:/ by ClickCaption">Program by ClickCaption">Files/Counter-Strike 1.6/cstrike oraz w C:\Użytkownicy\nazwa użytkownika\AppData\VirtualStore\ProgramFiles\Valve\cstrike nie mam pojęcia czemu, możliwe że nie zapisały bo wcześniej w tym samym folderze mialem ss'y z innego serwera na takiej samej mapie. Uznacie pewnie, że zmyślam, albo je usunąłem.. tylko po co skoro ss'y były czyste ;/ lZamieszcze wam ss folderu cs: http://www62.zippyshare.com/v/TTidEntq/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 #260329 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 #260330 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 1. Wypełnij wzór 2. Skorzystaj z tego poradnika http://multi-head.pl/topic/29176-wz%C3%B3r-wstawiania-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ 3. Masz 24h na wrzucenie screenów od momentu zbanowania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2015 #260730 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 O to chodzi , że ich nie mam.. Jest jakiś inny sposób na UB? Gram na tym serwie dosyć długo i zależy mi na nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2015 #260738 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Jedyną opcją jest zrobienie 100 reklam sieci własnoręcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2015 #260748 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 A ja widzę screeny na tych ss'ach mają nazwę HalfLife00.tga HalfLife01.tga HalfLife02.tga HalfLife03.tga HalfLife04.tga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2015 #260749 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2015 #260794 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Jeżeli Twój nick w grze to kEEp cALM , sprawdziłem po IP to czas na wrzucenie screenów minął . Jedyna szansa na UB to 100 reklam sieci . PS. Jeżeli się mylę napisz na PW otworzę temat . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2015 #260796 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi