Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 #260290 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Sorka, że pisze.. ( wiem 2 tyg. ) Mówiłeś o godzinach ... em więc tak pisałem 2-4 godz. ale dziennie . a na serwerze. dm top maps gram już dobre 4 tyg. ; ) ... i aby mnie poznali .. no nie wiem. słuchaj .. oni mnie nie lubią (hehehehehe) . bo kurna wiesz trochę lat gram i kiedy tam sobie skilluje to ... napinają się - wypie**** cziterze itp. więc... noo kurna... i tylko tyle chciałem dodać. ; ) . pozdrówki . ; ) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 17 Stycznia 2015 #260351 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Sorka, że pisze.. ( wiem 2 tyg. ) Mówiłeś o godzinach ... em więc tak pisałem 2-4 godz. ale dziennie . a na serwerze. dm top maps gram już dobre 4 tyg. ; ) ... i aby mnie poznali .. no nie wiem. słuchaj .. oni mnie nie lubią (hehehehehe) . bo kurna wiesz trochę lat gram i kiedy tam sobie skilluje to ... napinają się - wypie**** cziterze itp. więc... noo kurna... i tylko tyle chciałem dodać. ; ) . pozdrówki . ; ) ... Po co to w ogóle piszesz ?, to nie jest podanie tylko jakieś dziecinę wytłumaczenie, czy coś w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 17 Stycznia 2015 #260433 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina DM [TOP MAPS]" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi