Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 #260257 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 WItam, zakładałem 2 tematy o tym że mam tutaj bana a to nie ja grałem, ok któryś z Adminów napisał mi że jedynym sposobem żebym mógł tu grać to zmiana IP. Zmieniłem IP i dalej tak samo... Gram tutaj prawie 2 miesiące i nie chciałbym to wszystko stracić.. Szukałem innych serwów i nie ma takiego jak ten. Czy jest jakiś sposób, żebyście odbanowali ten zbanowany nick przez który ja mam bana? Słyszałem, że jak sie zrobi 100 reklam to odbanujecie, czy to jest prawda? Jeśli tak to moge się zabierać do tego od zaraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 #260272 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Tak, jedenym sposobem na UB to zrobienie reklam sieci. Wiem że nie powinienem sie tutaj wypowiadać ale ktoś musi Pozdrawiam ! !TrumpstA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 #260277 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 tak 100 reklam własnoręcznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 #260278 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Tak, jedenym sposobem na UB to zrobienie reklam sieci. Wiem że nie powinienem sie tutaj wypowiadać ale ktoś musi Pozdrawiam ! !TrumpstA! Dział nie jest przeznaczony dla Ciebie . Na wypowiedź w temacie mamy 24h ... Wszystko na temat odpracowania bana znajdziesz w tym temacie http://multi-head.pl/topic/45262-wz%C3%B3r-odpracowania-ostrze%C5%BCe%C5%84-z-forum-i-ban%C3%B3w-z-serwer%C3%B3w/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 #260279 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi