Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 #260230 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Twój nick podczas gry: Tak wgl mam nick Prox :* Godzina, data zdarzenia: Nie wiem bo to nie ja grałem Mapa: Też nie wiem nawet nie wiem jaki serwer STEAM_ID / IP: jak widać niżej mamy podobne Uzasadnienie: Gram często na zombi modzie i nagle dzisiaj chce sobie wejść i pisze że dostałem ss'y bardzo dziwne bo nawet to nie moja nazwa. Proszę o szybkie sprawdzenie BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 16 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : ReiweM [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 213.158.221.49 ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 #260239 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Ban jest z 12-12-2014 z powodem Wstaw screeny na MH, spróbuj zresetować ruter jak masz zmienne ip to pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 #260249 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Spróbuje tak zrobić @Edit proszę o zamknięcie tematu, restart routera pomógł dzięki za pomoc Pozdrawiam Prox : * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 #260254 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi