M@cIN Napisano 16 Stycznia 2015 #260046 Napisano 16 Stycznia 2015 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'Kultura' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoje IP: '109.241.190.44' [AMXBans] =============================================== Dostałem bana za kulturke bo bluzgalem tam ,ale zeby dostac perma aza kulturke to chyba admina troszke przygzało tak jak mnie ale ban permanatny to chyba przesada prosze o skrocenie mi tego bana.
M@cIN Napisano 16 Stycznia 2015 Autor #260049 Napisano 16 Stycznia 2015 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'Kultura' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoje IP: '109.241.190.44' [AMXBans] =============================================== Dostałem bana za kulturke bo bluzgalem tam ,ale zeby dostac perma aza kulturke to chyba admina troszke przygzało tak jak mnie ale ban permanatny to chyba przesada prosze o skrocenie mi tego bana. Nie wiem wszedlem teraz po 1min sprawdzic czy wejde i wszedlem nie wiem co jest zmiennego ip nie mam bo mam internet z Vectry wiec prosze mi tutaj o wyjasnienie tej sytuacji .
nynek Napisano 16 Stycznia 2015 #260050 Napisano 16 Stycznia 2015 Ban był ode mnie. Miał być na krócej, ale wystąpił błąd. Możesz już grać.
FiGhT3r Napisano 16 Stycznia 2015 #260058 Napisano 16 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
2
1
Popularne Dni
16 Sty
5
Najaktywniejsi w tym temacie
FiGhT3r 2 posts
M@cIN 2 posts
nynek 1 post