M@cIN Napisano 16 Stycznia 2015 #260046 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'Kultura' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoje IP: '109.241.190.44' [AMXBans] =============================================== Dostałem bana za kulturke bo bluzgalem tam ,ale zeby dostac perma aza kulturke to chyba admina troszke przygzało tak jak mnie ale ban permanatny to chyba przesada prosze o skrocenie mi tego bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@cIN Napisano 16 Stycznia 2015 Autor #260049 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'Kultura' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoje IP: '109.241.190.44' [AMXBans] =============================================== Dostałem bana za kulturke bo bluzgalem tam ,ale zeby dostac perma aza kulturke to chyba admina troszke przygzało tak jak mnie ale ban permanatny to chyba przesada prosze o skrocenie mi tego bana. Nie wiem wszedlem teraz po 1min sprawdzic czy wejde i wszedlem nie wiem co jest zmiennego ip nie mam bo mam internet z Vectry wiec prosze mi tutaj o wyjasnienie tej sytuacji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 16 Stycznia 2015 #260050 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Ban był ode mnie. Miał być na krócej, ale wystąpił błąd. Możesz już grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 16 Stycznia 2015 #260057 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 wszystko wyjaśnione wiec zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 16 Stycznia 2015 #260058 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi