Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2015 #259882 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Nick: Kiubus Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem): Dużo razy byłem adminem ale zrobiłem sobie przerwę na 2 lata bo nauka itp Znajomość AMXX (W skali 1-10): 19-10 Staż w CS-sie: Już rok gram albo i nawet więcej Steam / NonSteam: 0:0:106870429 Dlaczego Ty: Dużo razy byłem adminem i jestem w tym doświadczony i DUŻO czi terów jest a nie ma adminów Kontakt: Steam,Fb,Tel,Twitter, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2015 #259887 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Jestem neutral... +Steam +Wiek +Doświadczenie - Godziny na serwerze http://www.gametracker.com/server_info/46.29.21.219:27181/top_players/?query=Kiubus&Search=Search - amx 9-10/10 ? nie wierze, ktoś by cie musiał sprawdzić - konto pod podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2015 #259915 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Tak jak napisał !TrumpstA! konto na forum pod podanie , amx 9-10 - tutaj by cię już administracja pod tym kątem musiała sprawdzić steam + wiek - Spoko Ogólnie jestem Neutral . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2015 #259920 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 nie wiem dla czemu ale nie pokazuje mi ile spędziłem godzin na serwie trzeba coś wpisać z twojego cs żeby pokazało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2015 #259922 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 z swojego cs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2015 #259951 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 i bardzo mi zależy być adminem na tym serwie ponieważ wchodzę dosłownie codziennie nie ma żadnego dnia w którym nie gram na tym serwie i powiem o tym serwie że jest za przeproszeniem ZAJEBISTY (oczywiście nie będę używał przekleństw na serwie ) zrobię wszystko żeby być adminem na tym serwie WSZYSTKO dosłownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2015 #260001 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Sam sobie oddajesz głosy ? nie bądź śmieszny parę ciepłych słówek na temat serwera nie sprawią Cię adminem serwera , trzeba jeszcze coś umieć żeby go mieć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2015 #260015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 czyli nie dostałem roli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2015 #260018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Ja nic takiego nie napisałem . czekaj na decyzje i opinie innych graczy , polecam nie spamować w swoim podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2015 #260019 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 jak bym niby nic nie umiał adminem wieleeeee razy byłem i dużo moich kumpli może to potwierdzić i chciałem powiedzieć też ze ten serwer schodzi na psy z 8 moich kumpli już odeszło z serwera bo nie MA żadnych adminów przed chwilą grałem na tym serwie i -- qq ma wh i aima V-1 aim wh i jeszcze dużo czi terów na mapie a żadnych adminów na mapie już powiedzcie że nie dostałem roly admina na serwie COD MOD 150 to takie trudne ? kiedyś byli lepsi admini a teraz nawet admin ma wh albo aima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2015 #260042 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Z innego konta piszesz podanie z innego piszesz posty pod tematem .... co ty gościu wgl robisz ??? Weź idź najpierw regulamin przeczytaj forum jak i serverów i wróć za jakiś miesiąc co najmniej... Nie potrzebny SPAM aby tutaj robisz...... Co do admina Nie jeden powód -wielki nie ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 16 Stycznia 2015 #260067 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Z innego konta sobie daje glosy za to powinien byc banik raczej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 #260127 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 co? z jakiego konta te konto to moje imie to kiubus albo dupacyckijaja a to że mi się cos zacięło i pokazuje mi raz takie ime a pózniej takie to nie moja wina i ja nie ogar? byłem adminem jak cb jeszcze nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 #260104 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 i mi jakos pokazuje że te same konto jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 #260168 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Z innego konta sobie daje glosy za to powinien byc banik raczej? Masz racje , zgłosiłem już to gdzie trzeba jeżeli się potwierdzi dostanie perma na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 17 Stycznia 2015 #260209 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Rozumiem, że nieumyślnie korzystasz z dwóch kont. Zdecyduj się na jedno, bo moderatorzy mogą poczęstować Cię permem na forum za multikonto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 17 Stycznia 2015 #260210 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362094 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o admina Paintball" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi