Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ODRZUCONE</span> podanko o admina :D

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Kiubus

Doświadczenie (w byciu adminem): Dużo razy byłem adminem ale zrobiłem sobie przerwę na 2 lata bo nauka itp :P

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 19-10

Staż w CS-sie: Już rok gram albo i nawet więcej 

Steam / NonSteam: 0:0:106870429 

Dlaczego Ty: Dużo razy byłem adminem i jestem w tym doświadczony i DUŻO czi terów jest  a nie ma adminów :P

Kontakt: Steam,Fb,Tel,Twitter,

Tak jak napisał !TrumpstA!

konto na forum pod podanie ,

amx 9-10 - tutaj by cię już administracja pod tym kątem musiała sprawdzić

steam + wiek - Spoko

Ogólnie jestem Neutral . 

i bardzo mi zależy być adminem na tym serwie ponieważ wchodzę dosłownie codziennie nie ma żadnego dnia w którym nie gram na tym serwie i powiem o tym serwie że jest za przeproszeniem ZAJEBISTY (oczywiście nie będę używał przekleństw na serwie :D ) zrobię wszystko żeby być adminem na tym serwie WSZYSTKO dosłownie :D

Sam sobie oddajesz głosy ? nie bądź śmieszny parę ciepłych słówek na temat serwera nie sprawią Cię adminem serwera , trzeba jeszcze coś umieć żeby go mieć .

jak bym niby nic nie umiał -_- adminem wieleeeee razy byłem i dużo moich kumpli może to potwierdzić  i chciałem powiedzieć też ze ten serwer schodzi na psy z 8 moich kumpli już odeszło z serwera bo nie MA żadnych adminów przed chwilą grałem na tym serwie i  --  qq ma wh i aima V-1 aim wh i jeszcze dużo czi terów na mapie a żadnych adminów na mapie już powiedzcie że nie dostałem roly admina na serwie COD MOD 150 to takie trudne ? kiedyś byli lepsi admini a teraz nawet admin ma wh albo aima :(

Z innego konta piszesz podanie z innego piszesz posty pod tematem .... co ty gościu wgl robisz ??? Weź idź najpierw regulamin przeczytaj forum jak i serverów i wróć za jakiś miesiąc co najmniej... Nie potrzebny SPAM aby tutaj robisz......

Co do admina Nie

jeden powód

-wielki nie ogar

co? z jakiego konta te konto to moje imie to kiubus albo dupacyckijaja a to że mi się cos zacięło i pokazuje mi raz takie ime a pózniej takie to nie moja wina i ja nie ogar? byłem adminem jak cb jeszcze nie było -_- 

Z innego konta sobie daje glosy za to powinien byc banik raczej?

Masz racje , zgłosiłem już to gdzie trzeba jeżeli się potwierdzi dostanie perma na forum .

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• 10 months later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...