Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2015 #259818 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Wszedłem na serwer po tym niby 'resecie' nie dość że się ścina to jeszcze klasy ninja nie ma którą kupiłem na miesiąc 4 dni temu kasę straciłem a premki nie mam domagam się przywrócenia tej klasy i by serwer działał tak jak przed resetem Pozdrawiam Sparta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2015 #259824 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Gościu.. zrozum to że serwer jest tymczasowo naprawiany. LosT dodawal i usuwał klasy w celu sprawdzenia która jest wadliwa, stąd to zacinanie. Ninja okazala sie wadliwa i napewno będzie naprawiana. Ogarnijcie i pomóżcie a nie dodawajcie kłopotów Jaa Love Admins -,- na Admina!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2015 #260667 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Czyli bedzie jeszcze jeden reset niedługo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 19 Stycznia 2015 #247564 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Wszystko dziala jak przed resetem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 19 Stycznia 2015 #261155 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi