HardziK Napisano 20 Kwietnia 2016 #424649 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Nick:Pomidor Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Dobre bylem adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10):5-6/10 Staż w CS-sie: 2,5 lat Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Chciał bym pomóc w ogarnięciu serwera bo co teraz sie wyrabia to wlasnie chce to ogarnąć i jest też mało adminów Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2-2,5 godz Kontakt:TeamSpeak3,Steam HiF , forum,serwer ,gg Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/Pomidor/80.72.40.110:27027/ I coś ode mnie wiem ze mam trochę słabe gt ale zaczynam znów grac i je poprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camper321 Napisano 20 Kwietnia 2016 #424651 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 A co tutaj mówić o Pomidorze Jestem na TAK -Ogar -Pomaga -Był tu adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 20 Kwietnia 2016 #424724 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Nie chcę wyjść na lua, ale ten GT to masakra. Dawno nie grałeś i nw, czy znowu nie przestaniesz grać. Osobiście nie jestem do końca przekonany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 20 Kwietnia 2016 #424729 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Okres probny gdyz podobnie jak Botor jestem sceptycznie nastawiony do twojego podania. Niby grasz a potem bez slowa przestajesz....Moze znowu po kilku dniach ci sie odechce?. "Chciał bym pomóc w ogarnięciu serwera bo co teraz sie wyrabia to wlasnie chce to ogarnąć i jest też mało adminów". Z tym troche przesadzasz nic takiego wielkiego sie nie dzieje a prawie zawsze ktorys z adminow jest na servie. +wiek +GT +steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardziK Napisano 20 Kwietnia 2016 Autor #424740 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 No dzis rank jak gralem to graly 2aimy I silverka mmusiala wchodzic Bo zadnego admina ani na serwie ani na forum nie bylo a to bylo okolo 10/11 godz I chce to wlasnie ogarnac I zapewniam was ze nie przestane grac ale teraz troche miej bede grac Bo gram na lapku Bo komp mi sie zepsuł i musze sie dzielić z bratem lapkem ale jak będę miał kompa to tak jak wczesniej będę grał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InvectiuS Napisano 20 Kwietnia 2016 #424841 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Nie mówię ani tak ani nie lecz może warto dać szanse ?? Jestem za okresem próbnym (jak narazie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 21 Kwietnia 2016 #424859 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 a ja jestem na nie - miałeś dwa ostrzeżenia w dziale adminowskim - Gt to masakra - czasem wchodziłam banować podczas Twojej obecności na serwer, bo spamowali na sb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinekq1 Napisano 21 Kwietnia 2016 #423591 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 ja również jestem na nie pograj dłużej i pokaż że nie przestaniesz grać,po powrocie za wcześnie złożyłeś podanko,a tak po za tym twoje podanko jakoś mnie nie przekonało,mógłbyś wysilić się z napisaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordRama Napisano 22 Kwietnia 2016 #425130 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 ja tam osobiście mało Cię widziałem ;/ od dawna nie gram ale na serwerze troche czasu spedzam jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdafasdfv Napisano 22 Kwietnia 2016 #425135 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 dla mnie na Tak dobrze robi jest świętny w łóżku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camper321 Napisano 22 Kwietnia 2016 #425141 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 dla mnie na Tak dobrze robi jest świętny w łóżku a co to znaczy ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 22 Kwietnia 2016 #425145 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Graj, pokaż, że znów nas nie opuścisz po jakimś tam czasie i pomyślimy nad druga szansą. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi